Oldal frissítése

SteelSeries Arctis Nova 5

5 1 értékelés
56 990 Ft

SteelSeries Arctis Nova 5

SteelSeries Arctis Nova 5 gaming fejhallgató

Gamer fejhallgató több mint 100 gaming hangbeállítással

A SteelSeries Arctis Nova 5 olyan játékosok számára készült, akik komolyan gondolják, és nem akarnak kompromisszumot kötni a hangminőség, a kényelem és az akkumulátor élettartama között. A kísérőalkalmazással több mint 100 gaming hangbeállítás közül választhatsz, amelyet az éppen játszott játékhoz igazíthatsz. A SteelSeries Arctis Nova 5 gaming fejhallgató akkumulátora akár 60 órát is bír, és mindössze negyed óra USB-C-n keresztüli töltés után további 6 órányi használat áll a rendelkezésedre. A Quick-Switch Wireless funkciónak köszönhetően könnyedén válthatsz a 2,4 GHz-es és a Bluetooth kapcsolatok között, így problémamentesen kezelheted a bejövő hívásokat a mobiltelefonodon. A csapattársakkal való problémamentes kommunikációt az új ClearCast mikrofon biztosítja, amely használaton kívül simán behelyezhető a fülkagylóba. A SteelSeries Arctis Nova 5 többplatformos gaming headset felbecsülhetetlen értékű szövetségese lesz minden játékosnak.
SteelSeries Arctis Nova 5 gaming fejhallgató

A SteelSeries Arctis Nova 5 fejhallgató legfontosabb jellemzői

  • A vezeték nélküli fejhallgató teljes szabadságot biztosít játék közben
  • A SteelSeries Arctis Nova 5 teljes térhangzást kínál
  • A gaming fejhallgató nagy neodímium meghajtókkal van felszerelve
  • Vezérlőelemek a nagy, kényelmes fülkagylókon
  • Állítható fejhíd
  • Kényelmes kialakítás több órás használathoz
  • Akár 60 óra akkumulátor-élettartam egyetlen töltéssel
  • Erőteljes vezeték nélküli kapcsolat 2,4 GHz-es hardverkulcson vagy Bluetooth 5.3-on keresztül
  • A zajszűrő mikrofon könnyen beilleszthető a fejhallgató fülkagylójába
  • Kísérőalkalmazás az egyszerű hangbeállítások kiválasztásához
  • Több mint 100 gaming hangbeállítás áll rendelkezésre
SteelSeries Arctis Nova 5 gaming fejhallgató

A SteelSeries Arctis Nova 5 minőségi neodímium meghajtókkal rendelkezik

Ne szalassz el senkit! A SteelSeries Arctis Nova 5 gaming fejhallgatóval minden ellenséges suhogást hallani fogsz. A készülék részletgazdag hangzást kínál tiszta magas hangokkal, pontos közepekkel és mély basszussal. A kiváló minőségű neodímium meghajtók nagyszerű hangélményt biztosítanak. Élvezd a minőségi térhatású hangzást minden irányból a PC-hez való Sonar szoftverrel! A kényelmes fülkagylóknak köszönhetően a SteelSeries gaming fejhallgató még a hosszú játékmaratonok során is kiválóan használható.

SteelSeries Arctis Nova 5 gaming fejhallgató

Tiszta kommunikáció a csapattársakkal

A SteelSeries Arctis Nova 5 gaming fejhallgató továbbfejlesztett ClearCast mikrofonnal van felszerelve, amely kétszer akkora sávszélességgel és nagyobb tisztasággal rendelkezik az új generációs lapkakészletnek köszönhetően (32 kHz/16 bit). A kényelmes vezérlést biztosító elemek a SteelSeries gaming headset fülhallgatóin találhatók.

SteelSeries Arctis Nova 5 gaming fejhallgató

A SteelSeries Arctis Nova 5 gaming fejhallgató akár 60 órát is kibír egyetlen töltéssel

A gaming fejhallgató belsejében egy beépített akkumulátor található, amely akár 60 órás üzemidőt is biztosít. Ennek köszönhetően könnyedén használhatod a SteelSeries gaming fejhallgatót napi 8 órán keresztül, és még a hét végére is marad benne szusz. Az újratöltés USB-C-n keresztül történik. Mindössze 15 perc töltés után a SteelSeries Arctis Nova 5 gaming fejhallgató 6 órányi használathoz elegendő energiával rendelkezik.

SteelSeries Arctis Nova 5 gaming fejhallgató

Vezeték nélküli kapcsolat Bluetooth-on vagy dongle-ön keresztül

Csatlakoztasd a gaming fejhallgatót a konzolokhoz hardverkulcson vagy Bluetooth-on keresztül. Az alkalmazás egyetlen gombnyomásával könnyedén válthatsz 2,4 GHz-es frekvenciáról Bluetooth kapcsolatra a SteelSeries Arctis Nova 5 fejhallgatóval.

SteelSeries Arctis Nova 5 gaming fejhallgató

Companion Nova 5 alkalmazás

Töltsd le a Companion Nova 5 alkalmazást az okostelefonodra, és egyszerűen, valós időben válassz a különféle hangbeállítások közül! Még a kész játékból sem kell kilépned. A SteelSeries Arctis Nova 5 fejhallgatóhoz több mint 100 előbeállítás áll rendelkezésedre.

Paraméterek

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Fület befedő (over-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa Bluetooth, Rádiófrekvenciás

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Játék mód, 7.1-es térhangzás, Hívásfogadás, Hangerőszabályzás

Szín

Szín Fekete
Kód:  MX0601m
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  61670

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10