Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

STATUS Vákuumos doboz 4,5 l, Blue

4,8 46 értékelés
9 690 Ft

STATUS Vákuumos doboz 4,5 l, Blue

Praktikus műanyag vákuum doboz, amiben tartva az ételek tovább megőrzik frissességüket. A négyszögletes vákuumdoboz bármilyen élelmiszer tárolására alkalmas, köztük gyümölcsök, zöldségek, fűszerek, hús, tészta, szárított vagy frissen főtt ételek stb. A doboz téglalap alakja miatt gond nélkül tárolható hűtőben, fagyasztóban, a konyhában polcon vagy szekrényben.
A vákuumos tárolásának köszönhetően ételei sokkal tovább megőrzik friss aromájukat. Az oxidáció és az étel bomlása nagyon lassú, és a szaghatás is jelentősen kevesebb.
A vákuum dobozokat lehet mosni a hagyományos mosószerekkel, és mosogatógépben is, viszont kerülje a súroló, kefe és erős tisztítószer használatát. Tiszítás közben ügyeljen arra, hogy ne sértse meg a doboz élét és a záró elemeket és szelepeket.

Műszaki adatok

  • Anyaga: polikarbonát, szilikon, ABS műanyag
  • Méretek: 29,5 × 18,5 × 15,5cm
 

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 4,5 l

Anyag

Anyag Műanyag

Termék típusa

Típus Darab
Alak téglalap alakú

Űrtartalom

Teljes térfogat 4,5 l

Anyag

Ételtároló anyaga Műanyag
Fedél anyaga Műanyag

Tulajonságok

Alkalmas Mosogatógépbe, Fagyasztóba
Tulajdonságok Tömítéses, Vákuum
Fedél Klippes

Méret

Magasság 18,5 cm
Szélesség 29,5 cm
Mélység 15,5 cm

Csomagolás

Csomag tartalma Fedél
Darabszám 1 db
Kód:  STAC003
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  STA 178706

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15