Oldal frissítése

Status GASTRO boros készlet

5 1 értékelés
10 990 Ft

Status GASTRO boros készlet

Tetőfokára hágott a buli hangulata, egyik palackot bontod ki a másik után. De miután a vendégek elmentek, rájössz, hogy mindegyik palackban van egy kis maradék. A Status GASTRO borvákuumozó készletnek köszönhetően nem kell tartanod az ilyen helyzetektől. Segítségével egyszerűen és gyorsan hozhatsz létre vákuumot a palackban, ezáltal növelheted a benne lévő ital eltarthatóságát. Az egyedülálló GASTRO készlet olyan szakemberek számára készült, mint a sommelier-k, csaposok vagy bortermelők, akik naponta számos palackot nyitnak ki.

A Status GASTRO borvákuumozó készlet legfontosabb jellemzői

  • Vákuumkészlet a nyitott palackok és dobozos italok eltarthatóságának meghosszabbításához
  • Az oxidációs folyamat lelassításán keresztül a vákuumozás kíméletes módja az élelmiszerek és italok vegyszerek nélkül történő tárolásának
  • A készlet egy speciális vákuumpumpát és 12 vákuumdugót tartalmaz
  • A szénsavas italokat nem ajánlott vákuumdugóval lezárni
  • Olyan szakemberek vagy vendéglátóipari létesítmények számára tervezték, ahol sok palackot nyitnak ki naponta
  • A felhasznált anyag egészségre nem ártalmas és élelmiszerbiztos
  • A dugók mosogatógépben moshatók

Meghosszabbítja a már nyitott italok eltarthatóságát

A vákuumozás az élelmiszerek kíméletes és természetes módon, káros vegyi anyagok használata nélkül, történő tartósítása. A vákuumnak köszönhetően a bor oxidációs folyamata lelassul, ily módon meghosszabbítja eltarthatóságát és megőrzi annak természetes aromáját. Ezenkívül az egyedülálló Status GASTRO vákuumozó készlet lehetővé teszi a már nyitott palackokban a vákuum újbóli létrehozását. A szín, az íz és az aroma több napig megmarad.


Paraméterek

Típus

Típus Kézi vákuumozó

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok Mosogatógépben mosható
Kód:  DSIVA257
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  178520

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15