Tetőfokára hágott a buli hangulata, egyik palackot bontod ki a másik után. De miután a vendégek elmentek, rájössz, hogy mindegyik palackban van egy kis maradék. A Status GASTRO borvákuumozó készletnek köszönhetően nem kell tartanod az ilyen helyzetektől. Segítségével egyszerűen és gyorsan hozhatsz létre vákuumot a palackban, ezáltal növelheted a benne lévő ital eltarthatóságát. Az egyedülálló GASTRO készlet olyan szakemberek számára készült, mint a sommelier-k, csaposok vagy bortermelők, akik naponta számos palackot nyitnak ki.
A vákuumozás az élelmiszerek kíméletes és természetes módon, káros vegyi anyagok használata nélkül, történő tartósítása. A vákuumnak köszönhetően a bor oxidációs folyamata lelassul, ily módon meghosszabbítja eltarthatóságát és megőrzi annak természetes aromáját. Ezenkívül az egyedülálló Status GASTRO vákuumozó készlet lehetővé teszi a már nyitott palackokban a vákuum újbóli létrehozását. A szín, az íz és az aroma több napig megmarad.
Kód: | DSIVA257 |
Jótállás: | 24 hónap |
Termékszám: | 178520 |