Oldal frissítése

Starblitz WIZZ 200

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Starblitz WIZZ 200

A Starblitz Wizz 200 hátizsákot a szenvedélyes fotósoknak fejlesztették ki, akik vadásszák a témákat. Az kizárólag Önön múlik, hogy használja-e mind a két vállpántot vagy csak az egyiket, és így átalakíthatja a hátizsákot oldaltáskává. A deréköv jobb viselési stabilitást biztosít. A hátizsák hátoldala bélelt / párnázott a kényelmesebb használat érdekében. Abban az esetben, ha rossz az idő, a hátizsákban elhelyezett esővédőnek is jó hasznát veszi..

Legfontosabb jellemzői

  • A hátizsákot oldaltáskaként is lehet viselni (slingbag)
  • Integrált esővédő
  • Deréköv a jobb stabilitás érdekében
  • Nagy tárhelyek
  • Elfér benne egy laptop, melynek mérete 13 hüvelyk
  • Anyaga : poliészter

Fotósoknak kifejlesztve

A hátizsák két belső zsebre van felosztva egy eltávolítható válaszfallal. A felső rész méretei 24 × 15 × 17 cm, míg az alsó zseb 25 × 16 × 28 cm. A poggyász be tud fogadni egy tükröt beépített / beszerelt lencsékkel, vagy 4 különböző objektívet. Ezen kívül szintén befér egy notebook a hátizsákba, melynek mérete 13 hüvelyk. Bizonyára jó szolgálatot tesz a következő három zárható zseb a hátizsák oldalán a kisebb tárgyak részére. Az első részen van egy hely a háromlábú állványt kényelmes illeszkedéséhez.

Paraméterek

Belső méretek

Belső magasság 28 cm
Belső szélesség 25 cm
Belső mélység 16 cm

Rekeszek száma

Rekeszek száma Kétkamrás

Tulajdonságok

Hasznos tulajdonságok Esőáló, Állványtartó, Kis zsebek az akkumulátornak, memóriakártyának, stb., Notebook/tablet rekesz
Laptop/táblagép átmérője 11 - 13"
Kód:  STZ750d1
Termékszám:  WIZZ200

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05