Oldal frissítése

Starblitz WIZZ 14

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Starblitz WIZZ 14

Ez a divatos táska lesz a nélkülözhetetlen partnered egy hosszú utazás vagy kaland alatt. A poliészter táskában probléma nélkül tartható digitális SLR fényképezőgép alap lencsével, vakuval, és egyéb berendezésekkel. Válaszd a különböző méretek és kialakítások közül, amelyik számodra a legjobban megfelel. 

Legfontosabb jellemzői

  • táska a fényképezőgép számára
  • a belső egyedi kialakítása
  • egyszerű kivétel a cipzárakkal
  • anyag: poliészter
  • méretek:  21 × 13 × 13 cm

Szerelkezz fel az útra

Tartsd a drága fényképezőgéped a mindig kéznél levő táskában az úton, hogy ne maradj le az egyedülálló fényképezési lehetőségekről. Nagy előnye, hogy a belső teret az egyéni igényeidnek megfelelően alakíthatod ki a tépőzárnak köszönhetően. Így biztonságosabban és könnyebben tárolhatod berendezését. A termék belső részén egy kisméretű zseb is található, mely arra a célra szolgál, hogy  memóriakártyákat tárolhass benne. Az oldalán megtalálható két további tárolóhely a kis kiegészítők tárolására szolgál. A táska extrahosszú cipzárral van ellátva, hogy megkönnyítse annak felnyitását és lezárását.

A termék kényelmesen viselhető vállra akasztva a vállpánt segítségével. Egy másik alternatíva, a párnázott fül az egyik kezében történő szállításhoz, amellyel könnyen rögzítheted a táskát akár a nadrág övedhez is.

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez

Belső méretek

Belső magasság 13 cm
Belső szélesség 21 cm
Belső mélység 13 cm

Tulajdonságok

Hasznos tulajdonságok Kis zsebek az akkumulátornak, memóriakártyának, stb, Belső elrendezés változtatása
Kód:  STZ452d1
Termékszám:  WIZZ14
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05