Oldal frissítése

Starblitz WIZZ 11

4,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Starblitz WIZZ 11

Ez az elegáns fotós táska partnere lehet az úton. Bármilyen probléma nélkül ebben a poliészter táska digitális tükörreflexes fényképezőgépet szállíthat, alap objektívvel, vakuval és más eszközökkel. Válasszon a legkülönfélébb méret közül.

Legfontosabb jellemzők

  • Táska a fényképezőgéphez
  • Egyéni belső beállítások
  • Könnyű cipzáras rögzítés
  • Anyag: poliészter
  • Méretek: 10 × 11,5 × 11,5 cm

Legyen felszerelkezve az utazáshoz

Óvja meg értékes fényképezőgépét ebben a táskában. A belső tér nagy előnye az egyedi beállítás tépőzáras rögzítéssel. Ez megkönnyíti az eszköz tárolását a csomagrészben. A termék belsejében egy kisebb zseb található a memóriakártyák tárolásához. Két kisebb tárolóhely van az oldalakon kisebb tartozékok szállítására. A táska hosszúkás cipzárral rendelkezik, hogy megkönnyítse a nyitást és a zárást.

A termék kényelmesen viselhető vállon a vállszíjnak köszönhetően. Egy másik lehetőség egy párnázott fül használata egykezes, csuklón való hordozáshoz, de rendelkezésre áll könnyű rögzítési lehetőség övhöz is.

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez

Tulajdonságok

Hasznos tulajdonságok Kis zsebek az akkumulátornak, memóriakártyának, stb, Belső elrendezés változtatása
Kód:  STZ450d1
Termékszám:  WIZZ11
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05