Oldal frissítése

Starblitz WIZZ 100 fekete

3,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Starblitz WIZZ 100 fekete

A Starblitz WIZZ 100 egy remek kivitelezéssel rendelkező hátizsák fotósok számára. A táska fényképezőgépek és kiegészítők számára alkalmas, amelyekre mindenképp szükséged lesz fotózás során. A hátizsák erős anyagból készült, amely ellenáll a víznek, a pornak és a mechanikai sérüléseknek is. Megvédi a fényképezőgépedet az eséstől és a karcolásoktól. Ez a hátizsák testre szabható, a belsejében rendelkezik egy rekesszel a fényképezőgép számára, és néhány extra rekesszel objektívek és egyéb kiegészítők számára is. További kiegészítőket, mint például SD kártyát vagy kábeleket, a két hálós zsebbe tehetsz. 

A Starblitz WIZZ 100 fekete fotós hátizsák főbb jellemzői

  • Praktikus és remek kivitelezés
  • Gyors és egyszerű hozzáférés a fényképezőgéphez
  • Kényelmes párnázott hátrész
  • Hasi szíj
  • A csomagolás része egy esőköpeny a hátizsák számára
  • Állvány is rögzíthető rá
  • Kis zseb mobiltelefon számára a hátizsák elülső részén

Kényelem a fényképezőgéped számára

A hátizsák párnázott, így nem kell aggódnod a fényképezőgéped miatt, hiszen egész úton biztonságban lesz. A hátizsák felső részén találhatsz egy fület a táska kézben való szállítására, a hátulsó oldalán pedig két vállpántot a háton való viselésre. A hátizsák emellett hasi szíjjal is rendelkezik a biztonságosabb szállításért. Az elülső részén van egy kisebb zseb is mobiltelefon számára, amely vízálló cipzárral zárható. A Starblitz hátizsák összesen nyolc választófalat és két tárhelyet biztosít, amely objektívvel rendelkező fényképezőgép számára alkalmas. De helyet talál itt a vaku, a teleobjektív és a töltő is. Kényelmesen magaddal viheted az állványt is, hála az átgondolt fogónak, amely a hátizsák elülső részén található. 

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Belső méretek

Belső magasság 40 cm
Belső szélesség 26 cm
Belső mélység 16 cm

Rekeszek száma

Rekeszek száma Egykamrás

Tulajdonságok

Zsebek száma 3 ×
Hasznos tulajdonságok Esőáló, Állványtartó, Kis zsebek az akkumulátornak, memóriakártyának, stb.
Kód:  OW223b1
Termékszám:  WIZZ100
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05