Oldal frissítése

Starblitz TSK-234

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Starblitz TSK-234

A Starblitz TS-590 ideális választás egy olyan digitális tükörreflexes fényképezőgéphez, amelynek klasszikus objektívje kiváló minőségű és éles képeket rögzít vagy izgalmas videókat készít. A termék elsősorban amatőr fotósok számára készült, de egy tapasztalt profi is örülni fog neki.

Főbb jellemzők

  • Fényképezőgép állvány
  • Könnyű beállítás a kívánt magasságig
  • Pisztoly labdafej
  • Könnyű lábtartó
  • Gyakorlati horog

Éles képeket lőhet

Az állvány nagyon egyszerű és intuitív. A Starblitz TS-590 pisztolygömbfejjel rendelkezik, hogy a mozdulattal egyenletesen mozgasson. A lábak csúszásgátló gumi végei és a könnyű reteszelést biztosító rendszer. Az alsó részen egy kis horog található, amely akkor használható, ha az állvány nagyobb stabilitásra van szüksége. A termék legfeljebb 4 kg súlyú lehet. 

Kód:  STZ1600np

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10