Oldal frissítése

Starblitz TS-290

4,5 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Starblitz TS-290

Starblitz TS-290 állvány ideális választás az összes digitális tükörreflexes fényképezőgéppel rendelkező egyénnek, aki klasszikus objektívvel használja a gépét és kitűnő minőségű, éles képeket esetleg videót szeretne készíteni. Ez a termék főleg az amatőr fotósoknak szánt, de a tapasztalt profik is biztosan imádni fogják.

Legfontosabb jellemzői

  • Állvány akár 3,5 kg-os fényképezőgéphez
  • Egyszerű beállítás a kívánt magasságra
  • A fej el van látva egy vízmértékkel
  • A lábak hosszának könnyű lezárása
  • A terméket el lehet helyezni a gyártótól származó tartóban

Készíts éles képeket

Az állvány használata nagyon egyszerű és intuitív. A központi pilléren egy szorítógyűrű van elhelyezve, amely a kívánt pozíció villámgyors beállítását teszi lehetővé. A termék felső részén elhelyezett vízmérték még pontosabb munkát tesz lehetővé a fényképezőgéppel. A lábak csúszásmentes gumis végződéssel és egy olyan rendszerrel rendelkeznek, amely a lábak hosszának nagyon könnyű beállítását teszi lehetővé. Az alsó részen megtalálható egy kis kampó, amelyet szükség esetén leterhelhetünk az állvány nagyobb stabilitása érdekében. Az állvány maximálisan 3,5 kg tömegű felszereléssel terhelhető.

A termék hossza maximálisan 164 centiméter. Összecsukott helyzetben csak 63 centiméter hosszú, tömege 1,35 kg. Ennek köszönhetően könnyen felcsatolható a hátizsákra vagy a Starblitz márka tartójába tehető.

 

Paraméterek

Típus

Állvány típusa Tripod

Tulajdonságok

Max. magasság 164 cm
Szállítási magasság 63 cm
Max. terhelhetőség 3,5 kg
Tömeg 1,35 kg

Anyag

Anyag Alumínium

Állványfej

Állványfej típusa Háromirányú (3D)

Különleges jellemzők

Különleges tulajdonságok Vízmérték, Gyorskioldó lemez
Kód:  STZ1550d1
Termékszám:  TS290
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15