Oldal frissítése

Starblitz TS-190

3,6 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Starblitz TS-190

A Starblitz TS-190 fotóállvány ideális választás egy digitális SLR (Single Lens Reflex – tükörreflexes)  fotós számára, aki klasszikus lencsékkel dolgozik, és szeret  jó minőségű, éles képeket készíteni és / vagy  izgalmas  videókat forgatni. A terméket elsősorban amatőr fotósoknak tervezték, de  a tapasztalt profik is bizonyára  imádni fogják.
 

Legfontosabb jellemzői

  • Háromlábú kamera-állvány,  súlya 3 kg-ig
  • Egyszerű beállítás a kívánt magasságra
  • A fej el van látva egy vízmértékkel
  • A lábszárak hosszát könnyű rögzíteni
  • Az állványt rá lehet helyezni a gyártó által készített tartódobozra is
     

Éles képeket készíthet

Az állvány  nagyon egyszerűen és könnyen használható. A központi pillérre van elhelyezve egy szorítógyűrű, amely lehetővé teszi a villámgyors beállítást a kívánt pozícióba. A tetején elhelyezett vízmérték  lehetővé teszi, hogy az ember  még pontosabban dolgozzon  a fényképezőgépével. A lábak el vannak látva csúszásmentes gumivégekkel és egy olyan rendszerrel, amely a lábhossz  egyszerű fixálását végzi. Az alsó oldalán is található egy kis horog, amelyet akkor lehet felhasználni, ha szükséges plusz teher használata az állvány nagyobb stabilitása érdekében. A terméket felszerelni azonban csak olyan eszközzel szabad, amelyeknek legnagyobb tömege 3 kg. 

A termék elérheti a maximális 140 cm-es hosszúságot. Összecsukott állapotban azonban csak 54,5 cm, súlya pedig 0,99 kg. Ezeknek a paramétereknek köszönhetően az állvány  könnyen csatolható a  Starblitz  hátizsákokhoz  vagy poggyászokhoz. 

 

Paraméterek

Típus

Állvány típusa Tripod

Tulajdonságok

Max. magasság 140 cm
Szállítási magasság 54,5 cm
Max. terhelhetőség 3 kg
Tömeg 0,99 kg

Anyag

Anyag Alumínium

Különleges jellemzők

Különleges tulajdonságok Vízmérték, Gyorskioldó lemez
Kód:  STZ1520d1
Termékszám:  TS190
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10