Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Starblitz cirkulár polárszűrő 49mm

4,6 5 értékelés
6 490 Ft

Starblitz cirkulár polárszűrő 49mm

A polarizációs szűrő a legmagasabb szintű kültéri fotózáshoz szükséges, amely nem érhető el utómunkával. Ez nem csupán színt ad a színezetnek és telítettségnek, hanem csökkenti a nem fémes felületek, például az üvegfelületek, a hó vagy a víz tükröződését is. Továbbá hozzáadja a fényintenzitást ami a lencsére esik. Csak forgasd el, és azonnal használhatod a polarizációs hatást. Napsütéses fotózások alkalmával is tökéletes eredményt hoz, mivel sötétebbé teszi az eget, ami ezáltal természetesebb hatást kelt, nem lesz a kép túltelített, ezáltal a felhők rajzát is ki fogja emelni. Tökéletes a víz és tengerparti nyaralásokhoz, a hegyekben, épület és tájkép fotózáshoz, ahol meghatározó az ég is a képeken. Ez a szűrő verzió az 49mm-es objektívekhez készült..

A Starblitz 49mm cirkulár polarizáló szűrő legfontosabb jellemzői

  • Minimálisra csökkenti a nemfémes tükröződést
  • Testreszabás a szűrő elforgatásával
  • Fénnyel teli polarizációs hatás
  • Teltebb és élénkebb színek

Paraméterek

Szűrő típusa

Szűrő típusa Polarizációs
Rendeltetés Csavarozott

Átmérő

Szűrő átmérője 49 mm

További tulajdonságok

Szűrő típusa Klasszikus
Kód:  STZ796
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SFICPL49
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10