Oldal frissítése

Star Wars Episode 8 Fényszablya Válassz oldalt

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Star Wars Episode 8 Fényszablya Válassz oldalt

A híres galaktikus történet a jó és a gonosz örök küzdelmét meséli el. A Csillagok háborúja új, nyolcadik epizóddal tér vissza. A gyerekek örömmel fogják újrajátszani kedvenc Star Wars jeleneteiket ezzel a könnyű szablyával. Válassz oldalt, és merülj el a fantáziával teli messzi-messzi galaxisokban. Mindegy, hogy a Jedi rend oldalán, vagy a sötét Sith lovagok mellett harcolsz, a fényszablya mindig segítségedre lesz, hogy győzedelmeskedj.

A Star Wars Válassz oldalt fényszablya főbb jellemzői

  • A Star Wars történet nyolcadik epizódja
  • Könnyű váltás a kék és piros szín között
  • Válassz oldalt fényszablya cserélhető csatlakozókkal
  • Kompatibilis más Bladebuilders készletekkel
  • Hasbro minőségi garancia
  • Precíziós kidolgozás, hiteles tervezés

Kék vagy piros?

Kék vagy piros fényt szeretnél? Könnyen válthatsz a két változat között a csatlakozón lévő kapcsolóval, amely lehetővé teszi, hogy a sötét oldalról a jó oldalra térj át, és fordítva. A gyerekek saját kedvük szerint választhatnak. Sőt, a csatlakozón található gomb megnyomásával, a szablya markolata kinyílik, még több szórakozást ígérve. A Válassz oldalt fényszablya kompatibilis a Bladebuilders Lightsabers sorozatával. A játék 4 éves kortól ajánlott.

Tápegység:
3 × AAA elem (tartozék)

Kód:  HRAif6268
Termékszám:  5010993372874
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20