Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Star Wars 9. rész Finn

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Star Wars 9. rész Finn

Rajongsz a Csillagok háborújáért? A messzi-messzi galaxisok szereplőinek történeteit évek óta csodálják a fiatal és a felnőtt rajongók. Ha te is a rajongók folyamatosan bővülő csoportjának tagja vagy, akkor élvezheted a galaktikus kalandot Finn figurájával a Csillagok háborújának 9. részéből, és eljátszhatod a feszültséggel és kalanddal teli történeteket. Az ikonikus figura kidolgozása minden részletében tökéletes, és pontosan megegyezik a Csillagok háborúja filmekben megismert karakterrel. Az figura12,5 cm magas, mozgatható részekkel rendelkezik és fel van szerelve a karakter jellemző ismertetőjelével (fegyver, ruházat). A csomag egy kézikönyvet is tartalmaz útmutatóval a Jedi lovagok kiképzéséhez. A Finn figura 4 éves kortól alkalmas a gyermekek számára.

A Csillagok háborúja 9. rész - Finn figura fő jellemzői

  • A Csillagok háborúja egy világméretű jelenség
  • A figura a Csillagok háborúja filmek rajongóinak készült
  • Finn jellegzetes felszereléssel (fegyver, ruházat)
  • A figura kidolgozása minden részletében tökéletes, és pontosan megegyezik a Csillagok háborúja filmekben megismert karakterrel
  • A csomagok 12,5 cm magas figurákat tartalmaznak mozgó részekkel és egy kézikönyvet útmutatóval a Jedi lovagok kiképzéséhez
  • A Finn figura 4 éves kortól alkalmas a gyermekek számára

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Alsó korhatár 4 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 12,5 cm

Innen ismerheted

Téma Csillagok háborúja

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Kód:  HRAb1154h
Termékszám:  ASRT5010993622412
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20