Oldal frissítése

STAR SP712 MC White

4,5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

STAR SP712 MC White

Megbízható, nagy sebességű nyomtató a POS rendszerekhez, amely egy teljesen automatikus vezérléssel és minőségi, 13 x 20 sor / számla / perc teljesítmény jellemzőkkel büszkélkedik. A nyomtató tipikusan ajánlott felhasználási területe az üzletekben, éttermekben és más kisebb, számlaadási kötelezettségű vállalkozások részére, amelyeknél  megkövetelik a pénztárgép használatot. A  papírcsere kérdést nagyban leegyszerűsíti az úgynevezett "Drop - In & Print", a " "Dobd - Be & Nyomtass" módszer, amikor tényleg csak be kell helyeznie egy tekercset a nyomtatóban, a fedelét lezárni és a papír már nyomtatásra készen áll. A készüléket be lehet állítani a papírtekercs szélességéhez.
Egy másik kedvelt funkció a Kera, amely különösen elégedetté teszi a bárok, éttermek, konyhák és egyéb hasonló vállalkozások üzemeltetőit az új, vízálló és könnyen mosható készülék burkolattal. A nyomtatót a falra is fel lehet szerelni és függőleges valamint visszintes helyzetben is működik. Az is lehetséges, hogy kiemelje színes nyomtatással  a betűtípusokat. Egy ablak lalálható a papírfogyás nyomon követésére. Különféle típusú figyelmeztetések lehetségesek beépített hangjelzéssel. A belső tápegység univerzális kábelen keresztül kapja az ellátást..
Műszaki adatok:
Tűk száma:
9 - sebesség 4,7-8.9 sor / sec
Jellemzők:

Eszköz feldolgozásához, beleértve a betűtípus -, vágókés cserét és eszközöket a logó / kép elhelyezésre
Marketing eszköz kupon nyomtatáshoz
Megoldás korlátlan kép importálásához
Megoldás az elektronikus állapot jelzésére
Ennek egyik eszköze az automatikus, több példányos mentés, biztonsági, vagy adminisztrációs célokra
Megoldás automatikus szöveg forgatásra, amely a felhasználók kényelmét szolgálja, ha a nyomtatót függőleges helyzetben használja egy kit, kis készlet segítségével tudja a falra felszerelni.
Berregő
Tipikus alkalmazás:
Pénztárosok
Vendéglátó egységek
Kioszkok
Az új, hosszú élettartamú kazetta három millió karaktert kezel és fekete-piros színűt (fekete 1,5 millió./ Vörös 0,75 millió. karakter)
Nagy megbízhatóság - MCBF 22 millió.sor
Papír szélesség (mm):
58, 69,5 vagy 76 mm
Tekercs átmérő :
85 mm
Színek:
fehér

 

Paraméterek

Típus

Kapcsolat

Csatlakozás LPT

Méret

Magasság 163 mm
Mélység 225 mm
Szélesség 140 mm

Szín

Szín Fehér
Kód:  PJ028
Termékszám:  39330030

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05