Oldal frissítése

STAR SM-L200

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

STAR SM-L200

Minőségi POS nyomtató átlagon felüli tulajdonságokkal és megbízhatósággal. Rendkívül alacsony az energiafogyasztása és 58mm széles termikus papírra nyomtat. Tökéletes társ az üzletbe, étterembe, vagy taxisofőrök számára. A kék háttérvilágítású LCD kijelző jól olvasható. Kompakt és ellenálló konstrukciója megállja a helyét igényes környezetben. Tulajdonosa értékelni fogja egyszerű kezelését. A Drop-In & Print easy papírbetöltésnek köszönhetően a tekercs cserélése gyerekjáték. A kiváló minőségű, 1700 mAh kapacitású beépített lítium-ion akkumulátor gondoskodik a 13 órán keresztül való zökkenőmentes működésről. Ez a mobil POS nyomtató tölthető USB vagy 3.7V DC adapteren keresztül.

Legfontosabb jellemzők

  • Hordozható, vezeték nélküli (Bluetooth) POS nyomtató
  • Kiváló minőségű beépített lítium-ion akkumulátor
  • Kompakt és tartós kialakítás
  • Kék háttérvilágítású LCD kijelző
  • 58mm széles termikus papír
  • Tépőél

Modern társ

A modern Bluetooth technológia biztosítja a könnyű nyomtatást, bosszantó kábelek nélkül. Mindössze 220 gramm tömege kényelmessé teszi mindennapi használatát. A készülék a szükséges akkumulátorral, papírtekerccsel, övcsattal és USB kábellel kapható.

 

Paraméterek

Típus

Nyomtató technológia Hőátalakító

Kapcsolat

Csatlakozás Bluetooth

Nyomtatási paraméterek

Bemeneti tálcák 1 lap

Méret

Magasság 122,5 mm
Mélység 44 mm
Szélesség 83 mm

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

A csomag tartalma USB kábel

Elektronikus értékesítési nyilvántartások

Elektronikus értékesítési nyilvántartások Igen
Kód:  PJ040d9
Termékszám:  39633000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15