Oldal frissítése

STAR mPOP fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

STAR mPOP fekete

Ha üzleti ügyeidet saját tablet gépeden bonyolítod, és modern, kiváló minőségű kiegészítőt keresel hozzá kedvező áron, akkor megtaláltad az igazit. Ezen nyomtató megbírkózik minden feladattal. Tulajdonságaival és megbízhatóságával mindenkit lenyűgöz. Használata 58mm széles papírtekercset igényel. Nagyon alacsony energiafogyasztással büszkélkedik és így tökéletes munkatárs üzletben vagy étteremben.

Legfontosabb jellemzők

  • Kompakt és tartós kialakítás
  • 58mm széles papírtekercs
  • Vágóél
  • Megbízható nyomtató, 100mm/s nyomtatási sebességgel
  • Bluetooth
  • Vonalkód-olvasó és tablet állvány a csomag része

Modern társ

A modern Bluetooth technologia segítségével egyszerűen nyomtathatsz felesleges és bosszantó kábelek nélkül. A készülék kompatibilis a legismertebb operációs rendszerekkel, legyen az Apple iOS, Android vagy Windows a választás rajtad múlik. A pénztárgép elegendő hellyel rendelkezik a bankjegyek és pénzérmék számára. A készpénz áttekinthetően tárolható és mindig kéznél van. A vezetékes vonalkódolvasó és a tablet állvány minden felhasználót megörvendeztet. A csomag részeként kapsz egy útmutatót és egy szoftvert. A kicsomagolás és telepítés után a készülék készen áll a használatra.

Paraméterek

Típus

Nyomtató technológia Hőátalakító

Kapcsolat

Csatlakozás USB, Bluetooth

Nyomtatási paraméterek

Bemeneti tálcák 1 lap

Méret

Magasság 100 mm
Mélység 300 mm
Szélesség 308 mm

Felszerelés

Kijelző Kijelző nélkül

Szín

Szín Fekete
Kód:  PJ040d1a
Termékszám:  39650390
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15