Oldal frissítése

Star Brite Rozsdaátalakító 650 ml

Star Brite Rozsdaátalakító 650 ml

A bevált Star Brite gyártótól származó rozsda átalakító praktikus segédeszköz a tisztításhoz. Ez a nagy tisztaságú spray a rozsda fémmé alakulhat. Különösen hatásos az oxidált rétegeken. Ön értékelni fogja azt a tényt, hogy ez a konverter fém- és acélfelületeken egyaránt használható.

A Star Brite rozsdaváltó fő jellemzői, 650 ml

  • Rozsda-átalakító 650 ml-es permetezési térfogatban
  • A termék hatékonyan átalakítja a rozsda fémré
  • Csillagos brite fém- és acélfelületekhez
  • Rozsda átalakítására szolgál az oxidált rétegekből

Használati utasítás és biztonsági figyelmeztetések

Használati útmutató :
Távolítsa el a felesleges rozsdát, a pelyhesítő festéket és a zsírt a felületről. Használjon zsírtalanítót és csiszolja meg, vagy enyhén megmossa a felületet drótkefével. Ezután egyenletesen szórja be a konvertert a teljes felületre. A jobb hatékonyság érdekében a terméket 2 ° C felett használja. Hagyja a terméket 2 órán át megszáradni. Ha nem festi a kezelt területet, öblítse le a felületet vízzel, mielőtt a termék teljesen megszárad. Törölközővel törölje le a száraz felületet, és alkalmazzon megfelelő védőolajat. Használat után öblítse le a spray-t tiszta vízzel.

Biztonsági figyelmeztetések:
Gátolt és dúsított foszforsavat tartalmaz. Viseljen védőfelszerelést védőszemüveget is! Lenyelés esetén igyon 3-4 pohár tejet, magnéziumot vagy vizet. Ha szembe kerül, öblítse le a szemet tiszta vízzel legalább 20 percig. Tizenöt perc. Azonnal forduljon orvoshoz. Kerülje a kezeletlen felületekkel való érintkezést. Ne keverje más tisztítószerekkel. TARTSA TÁVOL GYERMEKEKTŐL!

Hangerő:
650 ml

Paraméterek

Térfogat

Űrtartalom 0,65 l (650 ml)

Használat

Használat Alváz
Kód:  AUPR219136
Termékszám:  092322GF

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10