Oldal frissítése

Star Brite Készlet rozsdafoltok eltávolításához

Star Brite Készlet rozsdafoltok eltávolításához

Ha hosszú ideig horgonyozza a hajót, akkor folyamatos rozsdacsíkok képződhetnek a víz felszínén. A Star Brite, amelyet kifejezetten a rozsdafoltok eltávolítására fejlesztettek ki, egyszerűen segít ebben. Oldható por, amely oxálsav alapon működik, és előnye, hogy nagyszerűen működik közvetlenül a víz felszíne alatt. Ráadásul környezetbarát, No. hatással a víz pH-jára és nem hajlamos. A Star Brite felhasználható a medence alján lévő rozsda eltávolítására is.

A Star brite főbb jellemzői a rozsdafoltok eltávolításához

  • Oldható por, amely segít csökkenteni a rozsdafoltokat
  • A Star Brite az oxálsav elvén működik
  • Nagyon jól működik a víz alatt
  • Eltávolítja a rozsdát a medence vagy a medence alján
  • Nem befolyásolja a víz pH-ját
  • A Star Brite rozsdamentesítő környezetbarát
  • Nem hajlandó habzni
  • Ezenkívül a tina foltok eltávolítására is alkalmas

Alkalmazás:
Merítse a rozsdaeltávolító zsákot a víz felszíne alá, és óvatosan dörzsöléssel távolítsa el a rozsdafoltot. Súlyos szennyeződés esetén ismételje meg az eljárást, amíg a foltok eltűnnek. A termék a medence külső oldalán is használható. A táska újra felhasználható. Használat előtt ellenőrizze a színe stabilitását a tisztítandó felület egy kis részén.

Tartsa távol gyermekektől. Lenyelés esetén azonnal orvoshoz kell fordulni. Csak az orvos utasítása alapján szabad hánytatni. A termék kezelésekor viseljen megfelelő védőruházatot és kesztyűt. Kerülje a szemmel való érintkezést.

Paraméterek

Térfogat

Űrtartalom 0,45 l (450 ml)

Használat

Használat Króm és fém

Eltávolítás típusa

Úgy tervezték, hogy eltávolítsa a Korrózió
Kód:  AUPR219099
Termékszám:  2223

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20