Oldal frissítése

Star Brite Hajóponyva tisztító 473 ml

Star Brite Hajóponyva tisztító 473 ml

Ha aktív életmódot él, akkor mindenféle szennyeződés és folt nélkülözhetetlen része. Például, ha hajója van, akkor tudja, hogy kellőképpen gondoskodnia kell róla. A Star Brite vitorlatisztító segíthet a hajóvitorla ápolásában, segítve a penész, zsír és szennyeződés eltávolítását mind a fehér, mind a színes szövetekből. Hajófedőkön, vitorlafedelekön vagy sátrakon is működik. A Star Brite tisztítószer a ponyva későbbi impregnálása előtti kezelésére alkalmas. A Star Brite környezetbarát, biológiailag lebontható anyag.

A Star Brite vitorlák főbb jellemzői

  • Távolítja el a szennyeződéseket, a zsírt és a penészt a vitorlákról
  • A Star brite vitorlaborítókon, csónakhuzatokon vagy sátrakon is működik
  • Ponyva kezelésére alkalmas a későbbi impregnálás előtt
  • Azonnal működik
  • A csillagkoncentrátum nem károsítja a ház laminált felületét
  • Nem okoz kezelt szövetek elvékonyodását
  • Környezetbarát
  • Biológiailag lebontható komponenseket tartalmaz
  • A térfogata 473 ml

Összetétel:
EDTA, sók és anionos felületaktív anyagok tartalma <5%.

Alkalmazás:
Nedvesítse meg a felületet a szivaccsal vagy kefével történő kezelés előtt, és vigyen fel egy súrolóval. Öblítse le, mielőtt a termék megszárad. Erõsen szennyezett lemez esetén ismételje meg az eljárást, amíg teljesen meg nem tisztul. Először tesztelje a termék hatékonyságát egy kicsi és zavaró helyen.

Szem- és bőrizgató hatású. A gyermekektől elzárva tartandó. Lenyelés esetén azonnal forduljon orvoshoz és mutassa meg a tartályt vagy címkét. A termék kezelésekor viseljen megfelelő védőruházatot és kesztyűt.

Paraméterek

Térfogat

Űrtartalom 0,47 l (473 ml)

Használat

Használat Kabriótető
Kód:  AUPR219158
Termékszám:  082016GF

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10