Oldal frissítése

Star Brite Hajófenék tisztító 3,79 l

Star Brite Hajófenék tisztító 3,79 l

Ha aktív életmódot él, akkor mindenféle szennyeződés és folt nélkülözhetetlen része. Például, ha hajója van, akkor tudja, hogy kellőképpen gondoskodnia kell róla. Ezt segítheti a Star Brite hajótisztító, amely segít eltávolítani a mészlerakódásokat és az iszapcsíkokat. Víz alapon működik, és hozzájárul a rozsdafoltok eltávolításához. A Star Brite alumíniumhoz is alkalmazható, de a króm felületekhez nem igazán megfelelő.

A Star Brite hajótisztító főbb jellemzői

  • Távolítja el a mészlerakódásokat és az iszapot
  • A Star Brite vízbázisú
  • Különösen alkalmas hajótestre és aljára, de alumínium felületekre is
  • Nem alkalmas króm felületek tisztítására
  • Azonnal működik
  • A csillagkoncentrátum nem károsítja a ház laminált felületét
  • Környezetbarát
  • Rozsdamentesítőként is működik
  • A térfogata 3,79 liter

Összetétel:
EDTA, sók és anionos felületaktív anyagok tartalma <5%.

Alkalmazás:
Húzza ki a hajót a vízből, és távolítsa el a nagy darab tengeri takarót. Ehelyett távolítsa el a foltokat és a vegetációt a vízvonal felett, amíg az edény a vízen van. Hagyja a tengeri füvet, a rákos maradványokat és más foltokat alaposan megszáradni. Vigyen fel a terméket a felületre spray-vel. Hagyja, hogy a szennyeződések felszívódjanak, és habot képezzen. A habképződés folytatása érdekében folytassa a termék hozzáadását. A hajótestnek tíz perc elteltével tisztanak kell lennie. Az erős szennyeződések miatt szükség lehet a folyamat megismétlésére és az enyhe mosásra. Alumínium felületek esetén először ellenőrizze a hatást egy kicsi, észrevétlen helyen. A termék elszínezhet bizonyos aljbevonatokat. Kerülje a szőnyegekkel vagy szövetekkel való érintkezést.

Szem- és bőrizgató hatású. A gyermekektől elzárva tartandó. Lenyelés esetén azonnal forduljon orvoshoz és mutassa meg a tartályt vagy címkét. A termék kezelésekor viseljen megfelelő védőruházatot és kesztyűt.

Paraméterek

Térfogat

Űrtartalom 3,79 l (3 790 ml)

Használat

Használat Műanyagok, Laminált felületek
Kód:  AUPR219148
Termékszám:  092200EUR

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10