Oldal frissítése

Squishmallows Disney 18 cm Toy Story - Woody

5 1 értékelés
5 790 Ft

Squishmallows Disney 18 cm Toy Story - Woody

Szeretnél egy igazán imádnivaló plüsst? Akkor felkeltheti figyelmedet a keresett SQUISHMALLOWS plüssjáték, amely 3 éves kortól javasolt. Ezenkívül megbízható barátja lesz a gyermekednek. Squishmallows plüssről van szó, amely rendkívül puha. Ezen SQUISHMALLOWS plüssjáték magassága 18 cm.

Hozzád is eljutott a hír az egyre népszerűbb Squismallows-ról? Ezeknek a plüssöknek találóan a marshmallow, azaz mályvacukor adta a névötletet, mert hasonlóan puhák, és fantasztikus őket megölelni. Kisgyermekek számára is alkalmasak, hiszen nem találsz rajtuk műanyag vagy egyéb kemény részeket. Változatos méretben, különböző mintákkal és mindenféle formában kaphatók ezek a plüssök. Ezenkívül a speciális töltetnek köszönhetően, amely nem deformálódik, mosógépben is mosható. Ez a népszerű Squishmallows plüss 18 cm magas.

Squishmallows Disney 18 cm Toy Story - Woody jelentősebb jellemzői

  • Eme SQUISHMALLOWS plüssjáték megbízható barátja lesz a gyerekednek
  • 3 éves kortól alkalmas
  • Puha kivitelét hamar megkedveli a kisgyermeked
  • A kelendő SQUISHMALLOWS plüssjáték magassága: 18 cm

A cuki Squishmallows Disney 18 cm Toy Story - Woody plüss legfontosabb előnyei

  • Aranyos plüss, extra puha kialakítással
  • 3 éves kortól javasolja a gyártó
  • Világszerte több mint 450 fajból álló gyűjteményhez tartozik
  • Az ölelgetésre készült Squishmallows plüss magassága 18 cm

Hívd meg magadhoz!

A Squishmallows nagyon népszerű a kicsik és a felnőttek körében egyaránt. Amellett, hogy a nagyobb gyerekek is tudnak vele játszani, a szobájuk dekorálására is remek választás. A felnőttek körében pedig azért népszerű, mert kollekciót lehet belőle létrehozni. Számos formában, méretben és színben érhető el, több, mint 450 típusa létezik. Az összes Squishmallows saját sztorival rendelkezi, illetve egyedi nevet kapott. Válaszd ki azt, amely neve és története a leginkább tetszik neked. Ebből az autentikus plüssfigura készletből saját családot hozhatsz létre, és saját egyedi gyűjteményed lehet.

Paraméterek

Méret

Méret Kisméretű

Játék magassága

Játék magassága 18 cm

Típus

Típus Hagyományos

Plüss fajtája

Kategória Egyéb

Innen ismerheted

Téma Squishmallows

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 3 éves kortól

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Kód:  HRAkc07164
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  191726477525

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15