Oldal frissítése

Squishmallows Barna foltos bika - Shep, 30 cm

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Squishmallows Barna foltos bika - Shep, 30 cm

Squishmallows Barna foltos bika Shep


Squishmallows Barna foltos bika - Shep

Hallottál már a népszerű Squishmallows plüssökről? A nevük a "marshmallows" szóból származik, mert fantasztikusan puhák, és egyszerűen ölelnivalóak. Nincsenek kemény részeik, így kisgyermekeknek alvópárnaként is szolgálhatnak. Ezeknek a játékoknak az egyik legfőbb jellemzőjük a sokféleségük, mivel számos formában és méretben kaphatóak. Emellett speciális kitöltésüknek köszönhetően nem gyűrődnek össze, ezért mosógépben is moshatóak. A Squishmallows plüss magassága 30 cm.

Squishmallows Barna foltos bika Shep

A Squishmallows Barna foltos bika - Shep plüss fontosabb tulajdonságai

  • Az első érintésre mindenkit magával ragad, mivel extra puha
  • 3 éves kortól ajánlott
  • Egyike a több mint 450 Squishmallows plüss fajtának, amelyeket a világ minden táján fellelhetsz
  • A Squishmallows plüss 30 cm magas
Squishmallows Barna foltos bika Shep

A Squishmallows plüssöket lehetetlen nem szeretni

A Squishmallows töretlen népszerűsége generációkon átívelő. Világszerte minden gyermek ismeri, és szereti. Az idősebb gyermek számára nem csupán játékként szolgál, hanem idővel a szobájuk meghitt díszévé válik. A felnőttek számára ezek a plüssök elsősorban gyűjtői értékkel bírnak. Világszerte több mint 450 különböző Squishmallows fajta létezik, amelyek eltérő megjelenési formákkal és méretekkel rendelkeznek. Minden Squishmallows plüssön megtalálható a neve és az ő története. Válassz olyat, amelyik plüss története Téged és gyermekedet is megérinti. Ebből az egyedi plüssből kialakíthatod saját családodat, és létrehozhatod az egyedi gyűjteményedet.

 

Squishmallows Barna foltos bika Shep

Barna foltos bika Shep Squishmallows

A Barna foltos bika - Shep Squishmallows plüss egy keményen robotoló bika. Egy szállítási vállalatnál dolgozik, ahol ápolja, gondozza a teherautóját, amire nagyon büszke. Szeretne olyan emberekkel találkozni, akik ugyanúgy szeretnek kirándulni, mint ő. Sheppel, a Barna foltos bika Squishmallows plüssel hosszú utakra indulhatsz, ahol sok kaland vár rád.

Squishmallows Barna foltos bika Shep

Squishmallows Barna foltos bika - Shep

A Barna foltos bika - Shep Squishmallows egy hegyi bika, barna sörénnyel. Krémszínű hasa puhává teszi, amely ölelésre csábít. Nem hiányoznak róla az ezüstszínű szarvak sem. Jellemzője a bal szemén lévő barna folt, a fekete, kerek szemek, a barna orrlyukak és az arany orrkarika. A hátsóján hosszú, barna, borzas farok található.


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 30 cm

Méret

Méret Közepes méretű

Típus

Típus Hagyományos

Plüss fajtája

Kategória Állat

Innen ismerheted

Téma Squishmallows
Kód:  HRAkc05732
Termékszám:  196566164055

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20