Oldal frissítése

Squishmallows Áfonyás palacsinta - Paden

5 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Squishmallows Áfonyás palacsinta - Paden

Squishmallows Áfonyás palacsinta - Paden


Squishmallows Áfonyás palacsinta - Paden

Hallottál már a népszerű Squishmallows plüssökről? A nevük a "marshmallows" szóból származik, mert fantasztikusan puhák, és egyszerűen ölelnivalóak. Nincsenek kemény részeik, így kisgyermekeknek alvópárnaként is szolgálhatnak. Ezeknek a játékoknak az egyik legfőbb jellemzőjük a sokféleségük, mivel számos formában és méretben kaphatóak. Emellett speciális kitöltésüknek köszönhetően nem gyűrődnek össze, ezért mosógépben is moshatóak. A Squishmallows plüss magassága 20 cm.

Squishmallows Áfonyás palacsinta - Paden

Squishmallows Áfonyás palacsinta - Paden főbb jellemzői

  • Az első érintésre mindenkit magával ragad, mivel extra puha
  • Már a születéstől kezdve alkalmas a gyermekeknek
  • Világszerte több mint 450 féle Squishmallows látezik
  • A Squishmallows plüss 20 cm magas
Squishmallows Áfonyás palacsinta - Paden

Invitáld be a Squishmellows-t az otthonodba

A Squishmallows töretlen népszerűsége generációkon átívelő. Világszerte minden gyermek ismeri, és szereti. Az idősebb gyermek számára nem csupán játékként szolgál, hanem idővel a szobájuk meghitt díszévé válik. A felnőttek számára ezek a plüssök elsősorban gyűjtői értékkel bírnak. Világszerte több mint 450 különböző Squishmallows fajta létezik, amelyek eltérő megjelenési formákkal és méretekkel rendelkeznek. Minden Squishmallows plüssön megtalálható a neve és az ő története. Válassz olyat, amelyik plüss története Téged és gyermekedet is megérinti. Ebből az egyedi plüssből kialakíthatod saját családodat, és létrehozhatod az egyedi gyűjteményedet.

 

Squishmallows Áfonyás Palacsinta Paden

Áfonyás palacsinta Paden

A Squishmallows Áfonyás palacsinta - Paden egy reggeli madár. Rajong az animációs filmekért, és szívesen mesél. Hamarosan saját animációs történeteket fog készíteni. Hallgasd meg az ötleteit.

Squishmallows Áfonyás palacsinta - Paden

A Squishmallows Áfonyás palacsinta - Paden egy igazi palacsinta

A Squishmallows Áfonyás palacsinta - Paden három palacsintából áll. Minden palacsinta teteje barna, az alja pedig kék. A fejéről nem hiányozhat a vajdarab az áfonyás sziruppal és magával az áfonyával. A kövér, fekete szemei, rózsaszín arca és mindig mosolygó fekete szája mindenkit elbűvöl.


Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Játék magassága

Játék magassága 20 cm

Méret

Méret Kisméretű

Típus

Típus Hagyományos

Plüss fajtája

Kategória Egyéb

Innen ismerheted

Téma Squishmallows
Kód:  HRAkc05720
Termékszám:  196566163799

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05