Oldal frissítése

SPURTEX® PP Standard Szájmaszk FEKETE - 10 db

SPURTEX® PP Standard Szájmaszk FEKETE - 10 db

A SpurTex PP Standard szájmaszk a cseh Spur nanotechnológiai cég terméke és egy rendkívül hatékony védőeszköz. Az ötrétegű, kiemelkedő hatással bíró nano anyagból készült szűrőmembrán bizonyítottan 84%-ban képes felfogni a szubmikronos részecskéket (10 - 400 nm), ami megfelel az FFP2 szűrésnek. Ezáltal ideális a vírusok (80-150 nm), baktériumok, szmog vagy allergének felfogására. Alacsony, 40-85 Pa nyomásállósággal rendelkezik 30 l/min légáramlási sebesség mellett. Ezáltal a szájrész kiemelkedően légáteresztő és a levegő könnyen belélegezhetővé válik. SpurTex PP Standard szájmaszk fekete, fehér és zöld színben készül, készlet szerint szállítjuk, így a szín nem választható. Mindegyik esetben ugyanarról a termékről van szó, amely csak a színében különbözik. 



SpurTex PP Standard Nano szájmaszk, fekete - 10 darab, legfontosabb jellemzők

  • Rendkívül hatékony védelem a légutak számára. 
  • Az anyaga azok számára alkalmas, akiknek magasabb fokú védelemre van szükségük.
  • A szűrési hatékonyság (BFE) 99,73%. 
  • A SpurTex ötrétegű nano szájmaszk nano anyagból készült és egy rendkívül hatékony szűrőmembránt rejt.
  • Kiszűri a vírusokat (80-150 nm), baktériumokat és allergéneket.
  • A 40-85 Pa alacsony nyomásellenállás könnyű légzést tesz lehetővé. 
  • Az eldobható nano szájmaszk szükség esetén sterilizálható is.
  • A használati környezettől függően a szájmaszkot 3-8 óra elteltével ki kell cserélni.
  • A SpurTex PP Standard szájmaszk formázható széllel rendelkezik az arcformához való tökéletes illeszkedés érdekében.
  • Nem tartalmaz vegyszereket és  boroszilikát mikroszálakat. 
  • 10 darab maszk fekete színben. 

Egyedülálló SpurTex nanoszálas maszkok

A nanoszálak az emberi szem számára láthatatlanok. Akár 1000-szer vékonyabbak, mint egy hajszál. Ennek köszönhetően a szűrőmembrán olyan sűrű, és olyan kis lyukakkal rendelkezik, hogy nem jutnak át baktériumok, vírusok vagy allergének rajta. Ez a rendkívül hatékony mechanikai védelem lehetővé teszi, hogy a SpurTEX nano szájmaszk gyártásához ne legyen szükség vegyszerekre vagy törékeny boroszilikát mikroszálakra, amelyeket a szabványos védőfelszerelésekben használnak, azonban ezek káros hatással lehetnek az ember egészségére. 

A SpurtTex eldobható nano szájmaszk szükség esetén sterilizálható 

A nano maszk eldobható, vagy szükség esetén 1-3 alkalommal sterilizálható csíraölő (UV-C) lámpával vagy oxidatív sterilizátorral. Általában 3-8 órán keresztül viselhető, attól függően, hogy milyen környezetben használják. A SpurTex PP Standard nano szájmaszk megerősített, hajlítható peremmel van ellátva, hogy tökéletesen alkalmazkodjon bármilyen arcformához és maximalizálja a szűrőképességét.

Nem tartalmaz vegyszereket és boroszilikát mikroszálakat

A nano szájmaszk SpurTex anyagból készül, amely egy 60 és 90 g/m2 közötti súlyú, viszkóz alapú nem szőtt anyag, felületén kialakított trilamináttal, valamint egy speciálisan kifejlesztett aktív nano szálas szűrőréteggel, amely PVDF (polivinilidén-fluorid) polimerből készült, és amelyet a polimeroldat lágyításának legújabb, egyedülálló technológiájával állítanak elő elektrosztatikus polimerben, amely a polimer oldatát az elektrosztatikus polisztirolban lágyítja.

Méretek:
70 × 170 mm

A maszk megfelelő kezelése a WHO ajánlásai szerint:
A maszk felhelyezése: 
Moss kezet szappannal és vízzel, töröld meg a kezed eldobható papírtörlővel, és használj fertőtlenítőszert. Ellenőrizd a maszk csomagolásának épségét, vedd ki a maszkot a csomagolásból, és ellenőrizd a maszk épségét. Fogd meg a maszkot úgy, hogy a hajlítható pereme legyen felül.  
Pánt megkötésekor - tartsd a maszkot az orrnyeregnél, és a felső pántot a fejed tetején kösd meg. Ezután fogd meg az alsó pántot, és ugyancsak kösd meg a tarkódnál. Formázd a maszk szélét az orrod formájához.  
A gumipánttal való rögzítéskor - fogd meg a gumipántokat mindkét kezeddel, és húzd szorosan a füled mögé. Húzd a maszkot a lehető legmagasabbra az orrnyergen, és hajlítsd a kívánt formára. Fogd meg a maszk alsó szélét, és húzd a szád elé és az állad alá. 

A maszk eltávolítása:
Moss kezet szappannal és vízzel, töröld meg a kezed eldobható papírtörlővel, és használj fertőtlenítőszert. Ne érintsd meg a maszk külső részét. 
Pánt megkötésekor - oldd ki a masnikat a tarkódánál, majd a fejed tetején, és vedd le a maszkot, úgy, hogy csak a pántokat fogod meg. 
Gumiszalaggal való rögzítéskor - fogd meg a gumiszalagokat mindkét kezeddel, és vedd le a maszkot, miközben csak a gumiszalagokhoz érsz hozzá.

Dobd a maszkot egy erre a célra kijelölt hulladékgyűjtő edénybe. Moss kezet szappannal és vízzel, töröld meg a kezed eldobható papírtörölközővel és használj fertőtlenítőszert. 

A maszk karbantartása:
A SpurTex Standard eldobható szájmaszknak minősül. Kiváló szűrési tulajdonságai csak nagyon korlátozott ideig maradnak meg, attól függően, hogy milyen környezetben használják. Normál használat esetén 3-8 óra elteltével veszélyes részecskék (baktériumok, vírusok stb.) kerülnek a nanoszálas szűrőbe, és szennyezett környezetben gyakran kell a maszkot cserélni. Magát a nanoszálas szerkezetet nem kezelik antimikrobiális szerrel. 

A maszk sterilizálása:
Szükség esetén a maszk 1-3 alkalommal sterilizálható. Az anyagot nem ajánlott mosni vagy vasalni. A sterilizálás ajánlott módja a csíraölő (UV-C) lámpa vagy oxidatív sterilizátor (20 perc mindkét oldalon). A maszk sterilizálható etanollal való enyhe permetezéssel is, de a maszk nem ázhat el, és hagyni kell, hogy teljesen megszáradjon. A gőzzel való sterilizálás nem ajánlott. Más sterilizálási módszereket a gyártóval kell egyeztetni. 


Paraméterek

Méret

Méret Univerzális

Rendeltetés

Rendeltetés Uniszex

Normák

Szűrőosztály FFP1

Anyag

Anyag Nanotextília

Szín

Szín Fekete

Darabszám

Darabszám 10 db
Kód:  SPUR020
Termékszám:  540402018

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15