Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

SpurTex® VS Premium nano szájmaszk, 25 db

4,8 29 értékelés
20 680 Ft

SpurTex® VS Premium nano szájmaszk, 25 db

A Spur cseh nanotechnológiai vállalat SpurTex VS szájmaszkja nagyon hatékony légzésvédő eszköz. A háromrétegű szájmaszk viszkózrétegei között rendkívül hatékony, nanoanyagból készült szűrőmembránt rejt, amely bizonyítottan kiszűri a mikronnál kisebb részecskék (400 nm nagy NaCl) 96 %-át, ami megfelel az FFP2 szűrésnek. Ideális tehát a vírusok (80 - 150 nm), a baktériumok, a szmog vagy az allergének kiszűrésére. 30 l/perc légáram mellett alacsony, 40 - 60 Pa, anyomásállósága. Ezáltal a szájmaszk kiválóan légáteresztő és könnyű benne lélegezni. A nano szájmaszk eldobható, vagy ha szükséges, 1-3 alkalommal fertőtleníthető csíraölő (UV-C) lámpákkal vagy oxidációs fertőtlenítő berendezéssel. Általában 3-8 órán keresztül viselhető, attól függően, hogy milyen környezetben használják. A SpurTex VS nano szájmaszk merevítős, alakítható szegéllyel van ellátva, hogy tökéletesen alkalmazkodjon bármilyen arcformához, és ezzel maximalizálja a szűrési képességét.

A SpurTex VS, 25 db nano szájmaszk fő jellemzői

  • Nagyon hatékony légzésvédő eszköz
  • A háromrétegű SpurTex VS nano szájmaszk viszkózból és nanoanyagú membránból áll
  • A szájmaszk ellenőrzött szűrési fokozata 96% a 400 nm méretű részecskéknél, a vírusok (10 - 400 nm) esetében a szűrési fokozat 84%.
  • Kiszűri a vírusokat (80 - 150 nm), baktériumokat és allergéneket
  • Az alacsony, 40 - 60 Pa, nyomásállóság lehetővé teszi a könnyű légzést
  • Az eldobható nano szájmaszk szükség esetén fertőtleníthető
  • A szájmaszkot a használati környezettől függően 3 - 8 óránként ki kell cserélni
  • A SpurTex VS szájmaszk alakítható szegéllyel rendelkezik, hogy tökéletesen illeszkedjen az arc formájához
  • Nem tartalmaz semmilyen vegyszert vagy boroszilikát mikroszálakat
  • 25 db szájmaszk a csomagban

Egyedülálló nanoszálak

A nanoszál láthatatlan az emberi szem számára. Akár 1000-szer vékonyabb, mint a hajszál. Ennek köszönhetően a szűrőmembrán olyan sűrű, illetve olyan kicsi nyílásokkal rendelkezik, hogy a baktériumok, vírusok és allergének nem jutnak át rajta. A rendkívül hatékony mechanikai gát így lehetővé teszi, hogy a SpurTEX VS gyártásához nem kell vegyszereket vagy törékeny boroszilikát mikroszálakat használni. Ezeket a szokásos védőfelszerelésekben használják. Azonban káros hatással lehetnek az emberi egészségre.

Méretek:
70 × 170 mm

Összetétel:
A nano szájmaszk SpurTex VS anyagból készül, amely három réteg anyag viszkóz alapú nem szövött felületen 60-90 g/m2 tömeggel és különlegesen fejlesztett aktív nanoszálas szűrőréteggel PVDF (polivinilidén-fluorid) polimerből, amelyet a polimer oldat elektrosztatikus mezőben történő fonallá alakításának legmodernebb egyedi technológiájával állítanak elő.

A szájmaszk kezelése a WHO ajánlásai szerint:
A szájmaszk felhelyezése:
Mosson kezet szappannal és vízzel, törölje meg a kezét eldobható törülközővel és használjon fertőtlenítőszert. Ellenőrizze a szájmaszk csomagolásának épségét, vegye ki a szájmaszkot a csomagból, és ellenőrizze a szájmaszk épségét. Fogja meg a szájmaszkot úgy, hogy a formázható széle felül legyen.
Ha zsinórokkal köti meg - tartsa a szájmaszkot az orrnyergén, és kösse meg a felső zsinórokat a feje tetején. Ezután fogja meg az alsó zsinórokat, és kösse meg a tarkóján. Alakítsa ki a szájmaszk szélét az orra formájának megfelelően.
Ha gumiszalaggal rögzíti - fogja meg mindkét kezével a gumiszalagokat, és akassza őket a füle mögé. Húzza a kendőt a lehető legmagasabbra az orrnyergén, és húzza a kívánt alakúra. Fogja meg a szájmaszk alsó szélét, és húzza át a száján és az állán.

A szájmaszk levétele:
Mosson kezet szappannal és vízzel, törölje meg a kezét egy eldobható törülközővel és használjon fertőtlenítőszert. Ne érjen a szájmaszk elejéhez.
Ha zsinórokkal kötötte meg - oldja ki a tarkón lévő zsinórokat, majd a fej tetején találhatókat, és vegye le a szájmaszkot, miközben csak a zsinóroknál fogva tartja.
Ha gumiszalaggal rögzítette - fogja meg mindkét kezével a gumiszalagokat, és vegye le a szájmaszkot, miközben csak a gumiszalagoknál fogva tartja.

A szájmaszkot egy erre kijelölt hulladékgyűjtőbe dobja. Mosson kezet szappannal és vízzel, törölje meg egyszer használatos törülközővel és használjon fertőtlenítőszert.

A szájmaszk karbantartása:
A SpurTex VS szájmaszk az eldobható anyagok kategóriába tartozik. Kiváló szűrési tulajdonságait csak nagyon korlátozott ideig őrzi meg, attól függően, hogy milyen környezetben alkalmazzák. Normál használat során 3-8 óra elteltével a veszélyes részecskék (baktériumok, vírusok stb.) jelentősen felhalmozódnak a nanoszálas szűrőben, ezért szennyezett környezetben gyakran kell cserélni. Magát a nanoszálas szerkezetet nem kezelik antimikrobiális szerekkel.

A szájmaszk fertőtlenítése:
Szükség esetén a szájmaszk 1-3 alkalommal fertőtleníthető. Az anyag mosása vagy vasalása nem ajánlott. A fertőtlenítős ajánlott módja a csíraölő (UV-C) lámpák vagy oxidációs fertőtlenítő berendezés (20 perc mindkét oldalon) használata. A szájmaszkot etanollal történő könnyű permetezéssel is fertőtleníthetjük, de a szájmaszk nem nedvesedhet át, majd hagyni kell, hogy teljesen megszáradjon. A gőzzel történő fertőtlenítés nem ajánlott. Az egyéb fertőtlenítési módszereket a gyártóval kell megbeszélni.

Kód:  SPUR001
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  640401001

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15