Oldal frissítése

SpurTex V100 FFP2 NR Nano arcmaszk - 5 db CE M fekete

4,7 10 értékelés

SpurTex V100 FFP2 NR Nano arcmaszk - 5 db CE M fekete

Eldobható FFP2 védőmaszk nanoréteggel

A SpurTex V100 FFP2 NR nano védőmaszk a cseh Spur nanotechnológiai cégtől egy nagyon hatékony légzésvédő eszköz. Azok számára készült, akiknek magasabb fokú védelemre van szükségük. A hétrétegű védőmaszk nagy hatékonyságú nanoanyag-szűrő membránt tartalmaz, amely a szubmikronos részecskék (20-400 nm) 98,5%-os igazolt felfogási arányával rendelkezik, ami megfelel az FFP2 szűrésnek.Ezáltal ideális vírusok (30-150 nm), baktériumok, szmog vagy allergének felfogására.

A SpurTex V100 FFP2 NR 5 db M nano védőmaszk legfontosabb jellemzői

  • Rendkívül hatékony védelem a légutak számára
  • A hétrétegű védőmaszk nanoanyagból készült hatékony szűrőmembránt rejt
  • A légzőkészülék ellenőrzött felfogóképessége 98,5% a szubmikronos részecskék (20-400 nm) esetében.
  • Kiszűri a vírusokat (80-150 nm), baktériumokat és allergéneket.
  • Az egyszer használatos védőmaszk szükség esetén sterilizálható.
  • A használati környezettől függően a védőmaszkot legfeljebb 8 óra elteltével ki kell cserélni.
  • Teljes körű tanúsítvány az EN 149:2001+A1:2009 szabvány szerint
  • A SpurTex V100 FFP2 NR formázható peremmel rendelkezik a tökéletes illeszkedés érdekében az arc formájához
  • Nem tartalmaz vegyszereket vagy boroszilikát mikroszálakat
  • A csomag 5 db M méretű védőmaszkot tartalmaz
  • Színváltozat: fekete


Egyedülálló SpurTex® nanoszálak

A SpurTex® nano védőmaszk eldobható, vagy szükség esetén 3-5 alkalommal sterilizálható erre a célra kifejlesztett fertőtlenítőszerrel vagy csírátlanító (UV-C) lámpákkal. A használati környezettől függően akár 8 órán keresztül is viselhető. A SpurTex V100 FFP2 NR megerősített, alakítható peremmel rendelkezik, amely tökéletesen alkalmazkodik bármilyen arcformához, hogy maximalizálja a szűrésiképességét.



A SpurTex V100 FFP2 nano védőmaszk anyagspecifikációja

A nano védőmaszk SpurTex PP L2 V3 anyagból készül, amely egy 7 rétegű laminátum, a felülete nem szőtt polipropilén szövetekből és egy speciálisan kifejlesztett, aktív nanoszálas szűrőrétegből áll, amely PVDF (polivinilidén-fluorid) polimerből készül, és a legújabb, egyedülálló technológiával, a polimeroldat elektrosztatikus mezőben történő lágyítással állítanak elő.A nanoszálas polimer szűrőréteg szilárdan rögzített a felületi rétegek között, ami garantálja a védőmaszk jó végső mechanikai tulajdonságait, ugyanakkor kizárja a nagyon finom polimer nanoszálak sérülésének lehetőségét a kezelés és használat során.

Maximális védelem és kényelem

A nanoszálak az emberi szem számára láthatatlanok. Akár 1000-szer vékonyabbak, mint egy hajszál. Ennek köszönhetően olyan sűrű vagy olyan kis lyukakkal rendelkező szűrőmembrán fonható belőlük, amelyen a baktériumok, vírusok és allergének nem tudnak áthatolni.ASpur vállalat elektrospinninggel gyártnanoszálakat, ennek eredményeként rendkívül vékony szálak keletkeznek, amelyek a legmagasabb szűrési képességekkel rendelkeznek. A nanoszálakat ezután 20-400 nm-es vizsgált részecskefogási mérettel rendelkező membránba fonják.

A SpurTex V100 FFP2 nano védőmaszk teljes körűen tanúsított

A SPURTEX® PP L2 V3 anyag, amelyből a SpurTex V100 FFP2 NR nano védőmaszk készül, teljes mértékben megfelel az EN 149:2001+A1:2009 európai szabvány részecskeszűrő félmaszkokra vonatkozó követelményeinek, és megfelel az FFP2 minőségi osztálynak. A SPURTEX® PP L2 V3 az ISO 9001 és ISO 28000 szabványoknak megfelelően készül.

A nano védőmaszk megfelelő kezelése

A védőmaszk felvétele:
A SPURTEX V100 FFP2 NR nano légzőkészüléket az arc előtt kell viselni, hogy az orrot és a szájat eltakarja. Rögzítése a fülek mögötti rugalmas oldalsó pántokkal és egy vékony fémszalaggal történik, amelyet az ujjakkal felhelyezve úgyalakítanak ki, hogy a védőmaszk a lehető legjobban kövesse az orr alakját. Az anyagot nem ajánlott mosni vagy vasalni.

A SPURTEX V100 FFP2 NR nano védőmaszk nem nyújt védelmet a gázok ellen. A védőmaszkot használó környezetében az oxigén mennyiségének legalább 17%-osnak kell lennie.

A védőmaszk karbantartása:
A SpurTex védőmaszk egyszer használatos anyagnak minősül. Kiváló szűrési tulajdonságai csak nagyon korlátozott ideig maradnak meg, attól függően, hogy milyen környezetben használják. Normál használat esetén 8 óra elteltével a veszélyes részecskék (baktériumok, vírusok stb.) a nanoszálas szűrőben felgyülemlenek, ezért szennyezett környezetben gyakran kellcserélni a maszkot. Magát a nanoszálas szerkezetet nem kezelik antimikrobiális kezeléssel.

A védőmaszk sterilizálása:
Szükség esetén a védőmaszk 3-5 alkalommal sterilizálható. A sterilizálás ajánlott módja az erre a célra kifejlesztett fertőtlenítőszerrel vagy csíraölő (UV-C) lámpákkal történő sterilizálás. Más fertőtlenítési módszereket a gyártóval szükséges egyeztetni.



Paraméterek

Méret

Méret M

Rendeltetés

Rendeltetés Uniszex

Normák

Szűrőosztály FFP2
Normák EN 149: 2001+A1 2009

Anyag

Anyag Nanotextília

Szín

Szín Fekete

Darabszám

Darabszám 5 db
Kód:  SPUR012
Termékszám:  540403032

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15