Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

SpurTex® Nanorespirátor V100 FFP2 NR - 5 db CE L fekete

4,6 37 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SpurTex® Nanorespirátor V100 FFP2 NR - 5 db CE L fekete

Egyszer használatos FFP2 védőmaszk nano réteggel

A Spur cseh nanotechnológiai vállalat SpurTex V100 FFP2 NR nano védőmaszkja különösen hatékonyan védi a légutakat. Mindazok számára készült, akiknek magasabb szintű védelemre van szükségük. A hétrétegű védőmaszk rendkívül hatékony szűrőmembránt tartalmaz, amely nanoanyagból készül. Bizonyítottan 98,5% -ban felfogja a szubmikron részecskéket (20–400 nm), ami az FFP2 szűrési fokozatnak felel meg. Ideális tehát vírusok (30-150 nm), baktériumok, szmog vagy allergének felfogására.

A SpurTex® V100 FFP2 NR nano védőmaszk legfontosabb jellemzői, 5 db

  • Nagyon hatékony légútvédő eszköz
  • A hétrétegű védőmaszk hatékony nanoanyag-szűrőmembránt tartalmaz
  • A védőmaszk igazoltan felfogja a szubmikronos részecskék  98,5% -át (20–400 nm)
  • Kiszűri a vírusokat (80-150 nm), baktériumokat és allergéneket
  • Az egyszer használatos védőmaszk szükség esetén sterilizálható
  • A védőmaszkot a környezettől függően legfeljebb 8 óra elteltével kell kicserélni
  • Teljes értékű EN 149: 2001 + A1: 2009 tanúsítvány
  • A SpurTex V100 FFP2 NR szegélye alakítható az arc alakjának tökéletes követéséért
  • Nem tartalmaz semmilyen vegyszert vagy boroszilikát mikroszálat
  • A csomag 5 darab L méretű védőmaszkot tartalmaz



Egyedülálló SpurTex® nanoszál

A SpurTex® nano védőmaszk eldobható, vagy szükség esetén 3-5 alkalommal sterilizálható csíraölő (UV-C) lámpával. Általánosságban akár 8 órán át viselhető, attól függően, hogy milyen környezetben használják. A SpurTex V100 FFP2 NR megerősített, formázható szegéllyel rendelkezik, hogy tökéletesen alkalmazkodjon minden arc formájához, és ezzel maximalizálja szűrési hatékonyságát.



A SpurTex® V100 FFP2 nano védőmaszk alapanyagának jellemzői

A SpurTex PP L2 V3 nano védőmaszk anyaga egy hétrétegű laminátum, egy nem rétegelt polipropilén szövet felületen, valamint egy speciálisan kifejlesztett aktív nanoszálas szűrőrétegből készült PVDF (polivinilidén-fluorid) polimer, amelyet a legújabb egyedülálló elektrosztatikus térpolimer fonás technológiával készítenek. A nanoszálas polimer szűrő réteg a felületi rétegek között helyezkedik el, ami garantálja a védőmaszk jó végső mechanikai tulajdonságait, egyúttal kiküszöböli a nagyon finom polimer nanoszálak károsodásának lehetőségét a kezelés és a használat során.

Maximális védelem és kényelem

A nanoszál láthatatlan az emberi szem számára. Akár 1000-szer vékonyabb, mint a hajszál. Ennek köszönhetően a szűrőmembrán nyílásai olyan aprók, hogy a baktériumok, vírusok és allergének nem jutnak át rajtuk. Ugyanakkor a Spur márka a nanoszálait elektrofonással állítja elő, amelynek eredményeként a szálak kivételesen vékonyak, a lehető legnagyobb szűrési képességgel. A nanoszálakat ezt követően egy membránnal centrifugálják, 20–400 nm-es részecskék felfogásával tesztelik.

A SpurTex® V100 FFP2 nano védőmaszk teljes értékűen tanúsított

A SPURTEX® PP L2 V3 anyag, amelyből a SpurTex V100 FFP2 NR nano védőmaszk készül, teljes mértékben megfelel az EN 149: 2001 + A1: 2009 európai követelményeknek és az FFP2 minőségi osztályba tartozik. A SPURTEX® PP L2 V3 alapanyag az ISO 9001 és az ISO 28000 szabványoknak megfelelően készül.

A nano légzőkészülék megfelelő kezelése

A védőmaszk felhelyezése:

A SPURTEX V100 FFP2 NR nano védőmaszkot úgy helyezzük az arcra, hogy eltakarja az orrot és a szájat. Rögzítését a fülek mögött található elasztikus oldalsó pánt és egy vékony fém pánt segítségével hajthatod végre. Illesztés után az ujjaiddal úgy alakíthatod, hogy a védőmaszk a lehető legjobban felvegye az orrod alakját. Az anyag mosása vagy vasalása nem ajánlott.

A SPURTEX V100 FFP2 NR nano védőmaszk nem nyújt védelmet a gázokkal szemben. A védőmaszk használata során a környezetben lévő oxigén mennyiségének legalább 17% -nak kell lennie.

A védőmaszk karbantartása:
A SpurTex védőmaszk az egyszer használatos anyagok kategóriájába tartozik. Kiváló szűrési tulajdonságait csak rendkívül korlátozott ideig tartja fenn, attól függően, hogy milyen környezetben alkalmazzák. Normál használat esetén 8 óra elteltével jelentős koncentrációban jelennek meg veszélyes részecskék (baktériumok, vírusok stb. ) a nanoszálas szűrőben. Szennyezett környezetben ezért gyakori cseréje szükséges. Maga a nanoszálas szerkezet nem esik át antimikrobiális kezelésen.

A védőmaszk sterilizálása:
Szükség esetén a védőmaszk 3-5 alkalommal sterilizálható. A sterilizálás ajánlott módja csíraölő (UV-C) lámpa használata. Egyéb sterilizálási módszerekkel kapcsolatban kérje ki a gyártó véleményét.


Paraméterek

Méret

Méret L

Rendeltetés

Rendeltetés Uniszex

Normák

Szűrőosztály FFP2
Normák EN 149

Szín

Szín Fekete

Darabszám

Darabszám 5 db
Kód:  SPUR009
Termékszám:  540403008

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20