Oldal frissítése

Springo Farm Kacsa

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Springo Farm Kacsa

Izgő-mozgó kisgyermek vár rád otthon? Lepd meg a Springo futóbiciklivel. Ezt a futóbiciklit kisgyerekek 1 éves kortól használhatják. Úgy néz ki, mint a kicsik egy plüss barátja. Kisebb gyermekek számára praktikusak a 360°-ban elforduló kerekek, hiszen így könnyebben tudnak kanyarodni. Lábukkal könnyedén megváltoztathatják a menetirányt. A futóbiciklivel történő mozgás mókás, szinte pattogó. A gyerekek úgy érzik, mintha kis állatbarátjukon lovagolnának. A Springo futóbicikli kiváló minőségű anyagokból készült és rendkívül tartós. Könnyen összecsukhatod, így egyszerűen magaddal viheted.

A Springo futóbicikli - Kacsa - legfontosabb jellemzői

  • Springo futóbicikli 1-3 éves gyermekek számára
  • Úgy néz ki, mint egy kis plüss barát
  • 360 fokban elforduló kerekek
  • Vicces pattogó mozgás
  • Teljesen összecsukható az egyszerű szállítás érdekében
  • Kacsa változat

 A Springo futóbicikli különlegessége

 A Springo futóbiciklit speciális pattogó mozgás jellemzi. A gyerekek úgy érzik, mintha kis plüss barátjukon szaladgálnának. Nagyon praktikusak az elforduló kerekek, így a gyerekek a lábuk segítségével maguk meg tudják változtatni a menetirányt. A gyerekek, még szűk helyen sem fognak megakadni. A felnőttek nagyra fogják értékelni, hogy a futóbicikli összecsukható, így könnyen szállítható. Ezenkívül a futóbicikli olyan, mint egy plüss állat, amelyhez a gyerekek oda is bújhatnak, de más játékokba is bevonhatják. 


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 1 éves kortól

Jellemzők és felszereltség

Nyomvonalak száma Többnyomvonalú
Kód:  HRAif9315
Termékszám:  4897025793439
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15