Oldal frissítése

SPORTTEAM® szúrószeggel 1,8 m, zöld

Leárazás -9 %
3 790 Ft 4 190 Ft

SPORTTEAM® szúrószeggel 1,8 m, zöld

Ha nyáron szívesen töltöd az időt a szabadban, de fontos a számodra, hogy ne tedd ki magad közvetlen napfénynek, javasoljuk, hogy vásárolj egy napernyőt a megbízható SPORTTEAM® gyártótól. Az alakja nyolcszög, amely hatalmas árnyékot ad, miközben figyelemfelkeltő és elegáns megjelenést kölcsönöz a térnek. A napernyőt tartó rúd a napernyő közepén helyezkedik el, amely gondoskodik a stabilitásról. A rúd körül egyenletes árnyékra számíthatsz. Acél anyagot választottak a gyártáshoz, ugyanakkor a ponyvához használt anyag pedig poliészter.

A népszerű SPORTTEAM® szúrószeggel 1,8 m, zöld termék leglényegesebb tulajdonságai

  • A népszerű SPORTTEAM® napernyő gondoskodik arról, hogy kellemes legyen az időtöltés a szabadban, miközben nem kell attól tartanod, hogy túlságosan felmelegszel a napon.
  • Alakja: nyolcszög
  • A napernyő közepén egy rúd található
  • Acél a szerkezet gyártásához választott anyag
  • Poliészter a ponyva anyaga
  • A magassága szükség szerint könnyen állítható
  • Össze lehet csukni

Pihenjen az árnyékban

A hasznos SPORTTEAM® napernyő remek megoldás a forró nyárra. Tetszeni fog a magasságállítás lehetősége. A napernyőt annak alapján állíthatod be, ahogy azt a környezeti viszonyok és a nap aktuális állása indokolja. Egyszerű összecsukással és szétnyitással büszkélkedhet. Ez megkönnyíti a napernyő egyik helyről a másikra való szállítását, és használaton kívül könnyebben tárolható.

Paraméterek

Tulajdonságok

Terméktípus Napernyő
Alak Nyolcszög
Felfogatás módja Középoszlopos
Tulajdonságok és funkciók Magasság állítás, Összecsukható
Konstrukció anyaga Acél
Ponyva anyaga Poliészter
Kód:  SPTspt016
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SLUNECNIK-2-2

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20