Oldal frissítése

Zone Player3 29100 Bal

Kiegészítők a termékhez

Zone Player3 29100 Bal

Kötelező felszerelés minden floorball egy floorball bot. De hogyan válassza ki a megfelelő menüt számozás tíz, ha nem száz faj? Ez természetesen több tényezőtől függ, mint például a stílus és a szinten játszani, akkor a magassága a játékosok és a készség a játékos.

Floorball kibír Zone PLAYER3 keménységű 29 az ideális megoldás az összes kezdő játékosok, de biztosan megtalálja a támogatóik még középhaladó játékosoknak. Tengely készült minőségű szénszál erősítésű kompozit anyagból. Ez, kombinálva kiváló pengét tervezték és tesztelték a világ vezető játékos egy tökéletes megoldás. A kés a tökéletes egyensúlyt, a súlya csökken-re a saroktól a lábujjak. Ez az átmenet között I. típusú és Ace.

Univerzális keménység tengely problémák megoldásához nyújt segítséget a feldolgozás és az erős penge biztosítja a megbízható lövés.Racket elit kényelmes fogást biztosít csúszás nélkül véletlenül és az elegáns design, fekete és kék stílus díszítik a pályát. Stick tervezték játékos játszik a bal oldalon, és mivel a hossza is alkalmas játékosok magasabb.

keménység:
29 mm

Grip:
elit

Sticks anyaga:
Szénszálas kompozitok

Fogantyú alak:
kerek

gyártó:
zóna

IFF minősítés:
Ano

orientáció:
balra

Időtartam:
100 cm

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Felnőtteknek

Orientáció

Orientáció Balos

Anyag

Anyag Karbon

Fogantyú formája

Fogantyú formája Kerek

Szín

Szín Fekete, Kék
Kód:  SPT350
Termékszám:  7391876101735

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10