Oldal frissítése

Zone Player 26 neon sárga 96 bal

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Zone Player 26 neon sárga 96 bal

Profesionální florbalová hůl Unihoc Reactor 26 neon yellow o celkové délce 96 cm s tvrdostí 26 je ideální pro zkušené hráče s tvrdým stylem hry. Floorball egy könnyű, és lehetővé teszi problémamentes fotózási és technikák.

A termelés pálca használt könnyű szénszálas és kompozitok.

A fő előnyök

  • Penge Player SQL közepes - Bal
  • Kényelmes markolat X-ercise
  • Jobb tompított és a forgatás
  • Flex: 26

jellemzői a penge

Kitűnő penge játékos SQL közeg jól tapad a felületre. Ez egy jó kompromisszum a kalapács és a forgatás, mint már próbáltam sok profi játékos. Jobb és kényelmesebb fogást segíti nedvszívó és csúszásmentes fogást X-ercise.

tanúsítványok

Floorball stick igazoltan IFF, amely a Nemzetközi Floorball Szövetség, amely lehetővé teszi, hogy ezt a botot, hogy játsszon a hivatalos versenyeken.

Paraméterek

Orientáció

Orientáció Balos

Fogantyú formája

Fogantyú formája Kerek
Kód:  SPT4117
Termékszám:  7391876096468
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20