Oldal frissítése

Zone Hyper Hockey ultrakönnyű 27 korall 96 cm L-16

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Zone Hyper Hockey ultrakönnyű 27 korall 96 cm L-16

Könnyen kezelhető floorball bot, aminek köszönhetően mindenki meg fogja találni a felejthetetlen élményt! Nem csak a kezdők, hanem a tapasztalt sportolók, különösen értékelik a kis súly és a tökéletes alak. 

A modern megjelenés és szín a bot megfelel a legújabb trendeket a sporteszközök. Ezen túlmenően, köszönhetően a négyszögletes tengely alakja hasonló egy hokiütő.  

Legfontosabb jellemzők

  • Tökéletes floorball bot kezdőknek és haladóknak
  • Ultrakönnyű anyag egy gyors játék
  • A négyszögletes tengely
  • Ütő minőségű Monster
  • félreérthetetlen szín

Könnyedség és elegancia

A floorball bot készült szénszálas légnyomás, amikor a penész fúj szén fokozatosan, amíg az öntőforma megtelik, hogy 100% -os. Ez teszi hihetetlenül könnyű bot. A penge súlya mindössze 77 gramm.

Az öröm a mozgás

Különleges Grip Monster készül minőségű anyagok, és így nagyon tartós. A legérzékenyebb részeket ellenáll a lehető legnagyobb terhelés minimális kopás. Jól van, hogy tartsa, csúszásmentes, és emellett eltávolítja a felesleges verejték.

Paraméterek

Ütő hossza

Rúd hossza 96 cm

Orientáció

Orientáció Balos
Kód:  SPTms0081
Termékszám:  7340011248453
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15