Oldal frissítése

ZIVA egyensúly labda türkiz

74 990 Ft

ZIVA egyensúly labda türkiz

Romlott a mozgáskooridnációd, és jó lenne javítani rajta? Akkor minden bizonnyal kiváló segítséget nyújt neked ez a remek ZIVA egyensúlyozó félgömb. Ez az egyensúlyozó félgömb a belső és külső izomegyensúly fejlesztésére szolgál, és stimulálja a test stabilizációs rendszerét. Igazán széles körű felhasználási lehetőségekkel rendelkezik mind a fitnesz területén, mind a rehabilitációban, valamint a különféle edzésstílusokban. Kiváló minőségű PVC anyagból állították elő. A klassz ZIVA egyensúlyozó félgömb kialakítását türkizkék szín teszi teljessé.

Egyensúlyozó félgömb ZIVA egyensúly labda türkiz ...
Egyensúlyozó félgömb ZIVA egyensúly labda türkiz ...

A minőségi ZIVA egyensúly labda türkiz egyensúly labda fontosabb előnyei

  • A pompás ZIVA egyensúlyozó labda segít neked, ha szükség van az egyensúly javítására, de jó szolgálatot tesz izomerősítésnél is
  • Az egyensúly labdába fújt levegő mennyisége befolyásolja az edzés intenzitását
  • PVC anyagból lett gyártva
  • Türkizkék a színe, amely nagyszerűen passzol hozzá
  • Csomagtartalom: pumpa és egyensúlyozó korong
  • A minőségi ZIVA egyensúlyozó félgömb szinte alig foglal helyet, és bármikor könnyedén elő lehet venni, ha edzeni akarsz

A príma ZIVA egyensúly labda visszaadja a jó állóképességet

A szuper ZIVA egyensúly labdával a szórakozás mellett garantált a hatékonyságot is. A labda keménységének a mértéke befolyásolja az edzés nehézségét. Ahogy egyre jobban felfújod, egyre nagyobb kihívást jelent az egyensúlyozás rajta. A felfújáshoz egy praktikus pumpa is mellékelve van.

Átmérője:

65 cm

Paraméterek

Szín

Szín Türkizkék

Típus

Típus Alátét

Tulajdonságok

Tulajdonságok Felfújható
Anyag PVC

Csomag

Csomag tartalma Pumpa, Egyensúlyozó korong

Átmérő

Átmérő 65 cm
Kód:  SPTziv042
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  EPS-BUBL-0581-TQ

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15