Oldal frissítése

Zipfy Carving bob Ghostrider - kék

1,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Zipfy Carving bob Ghostrider - kék

Közeleg a tél, válassz ördögien modern bobszánkóink közül! A Zipfy Ghostrider egy stílusos carving bobszánkó, ami rendkívül szilárd. 113 kg terhelhetőségének köszönhetően nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek is nagyszerűen szórakozhatnak benne. A jármű tömege mindössze 1,6 kg, így nem fog akadályozni, amikor a dombtetőre gyalogolsz vele fel. Egyszerűen dobd a válladra, vagy húzd magad mögött. Vezérlése rendkívül egyszerű, dőléssel irányítható. Bárki képes rá! A Zipfy-t kanadai szakemberek tervezték, az USA-ban készül. A modellt a Voltia japán kultúra ihlette.

Hogyan csináld?

  • Ülje le, kapaszkodj meg a fékben, húzd fel a lábadat, és ereszkedj le a dombról! Felhúzott lábadat nekidöntheted a szánkónak, így leereszkedés közben tökéletes kényelmet élvezhetsz.
  • A ZIPFY bobszánkó alacsonyan elhelyezkedő súlypontjának és profilozott futófelületének köszönhetően elhajlással irányítható, miközben az ellentétes oldalon kezeddel kapaszkodhtsz.
  • A fékezést egyszerűen, lábbal oldhatod meg. A bobszánkó megállításához húzd be a féket, hajolj hátra, és a szánkó hátsó részét nyomd a hóba.

Paraméterek

Anyag

Anyag Műanyag

Terhelhetőség

Teherbírás 113 kg

Típus

Típus Bob

Fékek

Fékek Nincs

Vezetés

Vezérlés Fogantyú

Tömeg

Súly 1,6 kg

Szín

Szín Kék
Kód:  HRAa2118
Termékszám:  826245001349

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10