Oldal frissítése

Zipf bob szánkó Monster World

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Zipf bob szánkó Monster World

Élvezze a megfelelő téli szórakozást a Zipfy Monster World szánkóval! A 113 kg-ig terjedő teherbírásnak köszönhetően nem számít, hogy egy kisgyerek, egy tinédzser vagy egy felnőtt pattan-e rá, mindenki élvezheti a nagyszerű utazást.  Alacsony súlypontjuk és profilos alapjuk van, így könnyen kezelhetőek. Az egyszerű joystick segít egyensúlyban tartani a járgányt, és lehúzza  bobot, amikor Ön maga felé húzza a kart. Nagyon nagy sűrűségű polietilénből készültek, így ellenállnak a sérüléseknek. Igen kicsi a súlyuk is. A Monster World Zippy Carving Beans szánkók a legjobb téli élményt nyújtják az egész családnak.

A Zipfy Monster World bob szánkó  legfontosabb jellemzői

  • Vicces nyomatokkal ellátott szánkó / bob
  • A nagy teherbírás eredményeként az egész család számára készült
  • A vezérlőbot  biztosítja a stabilitást,  és megállíthatja a száguldást
  • Mindenki képes kezelni a vezérlőket
  • Kiváló minőségű kemény polietilénből készül, és ultraibolya stabilizátorral rendelkeznek
  • A Monster World Zipfy bob masszív és könnyű

A vezetési élményért kifejlesztett bob

Az ergonomikus kialakítás előfeltétele a pihentető utazásnak. A Zipfy Monster World bobnak kényelmes ülése van, amely megtartja  a szánkózó  lábát. Elég megfogni a vezérlő rudat egyik kézzel, felemelni a lábainkat,  és lecsúszni a lejtőn. Könnyedén megdöntheti az ember az egyensúlyát,  átteheti a  kívánt oldalra, lábaival pedig le tudja fékezni a járgányt. Ezen kívül a Zipfy Monster World bob szánkónak olyan vicces nyomatai  vannak, amelyek védik az ultraibolya sugárzástól. A színek a napfény hatására sem fakulnak ki, és nem sérülnek  a normál használat során.

Ajánlott kor:
6 év fölött

Kapacitás:
113 kg

Tömeg:
1,6 kg

 

Paraméterek

Anyag

Anyag Műanyag

Terhelhetőség

Teherbírás 113 kg

Típus

Típus Bob
Max. személyek száma 1

Fékek

Fékek Nincs

Vezetés

Vezérlés Fogantyú

Tömeg

Súly 1,6 kg

Szín

Szín Fehér
Kód:  HRAamf371

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15