Oldal frissítése

Zfish PVA Ready & Method Feeder Mix Squid-Krill 2-3 mm 1 kg

5 1 értékelés

Zfish PVA Ready & Method Feeder Mix Squid-Krill 2-3 mm 1 kg

A(z) pellet a halak kedvelt csemegéje. Különlegességét cilinder alakjának köszönheti, pici lyukkal a közepén. A(z) Zfish PVA Ready & Method Feeder Mix Squid-Krill 2-3 mm 1 kg nem csak remek etetőanyag, de horogcsaliként is eredményesen használható, vagy akár hajszálelőkére is feltehető. Speciális szerkezetének hála a víz hőfokától függően csaknem 1 óra oldódási idővel rendelkezik.

A(z) Zfish PVA Ready & Method Feeder Mix Squid-Krill 2-3 mm 1 kg pellet átmérője 2 mm, tehát inkább a tenyérnyi és kisebb halak megfogásához ideális. Közkedvelt krill és squid ízét és illatát a halak imádni fogják. Vagyis, garantált a siker és a sok hal. A pellet 1000 g csomagolást kapott, tehát nem kell tartanod attól, hogy hamar elfogy.

A(z) Zfish PVA Ready & Method Feeder Mix Squid-Krill 2-3 mm 1 kg pellet főbb jellemzői

  • Kiváló etetőanyag és horogcsaliként is hatékonyan használható
  • Átmérője: 2 mm
  • Ízesítése: krill és squid
  • Tömege: 1000 g

Paraméterek

Átmérő

Átmérő 2 mm

Csomagolás

Tömeg 1 000 g
Forma Kemény

Íz

Íz Krill, Squid
Változat Squid-Krill

Tulajdonságok

További tulajdonságok Hosszan tartó intenzív aroma
Kód:  RYB019278
Termékszám:  8505155025790

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10