Oldal frissítése

Yonex Voltric 70 E-TUNE, fehér, 4UG4

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Yonex Voltric 70 E-TUNE, fehér, 4UG4

A Yonex elkészítette az új Yonex Voltric 70 E-TUNE tollasütőt fehérben haladó tollas játékosok számára. Az E-tune technológiás extra furatokkal ellátott nyaknak köszönhetően akár 4%-kal több energiát tudsz szerezni, mint a hagyományos tollasütőkkel.

A könnyű grafit ütő az erő, kontroll és manőverezhetőség kombinációját kínálja. Hála izometrikus fejének akár 32%-kal nagyobb sweet spotot képes biztosítani, mint a hagyományos tollasütők. A fej és a nyél találkozójánál ultravékony Built-in T-join tengely van beágyazva. Ez biztosítja a forgásmentes és egységes vázszerkezet. Az eredmény: erősebb és pontosabb ütések.

Fő előnyök

  • Haladó játékosoknak tervezve
  • Mintegy 32%-kal nagyobb Sweet Spot
  • Gyors és pontos ütések
  • Az E-tune rendszerrel akár 4%-kal nagyobb erőt fejt ki
  • Tri-Voltage rendszer a magasabb szilárdság és gyors irányítás érdekében
  • Könnyű, grafit designnal és volfrám részecskékkel

Teljesítmény és manipuláció

Az új Tri-Voltage rendszerrel két olyan tulajdonságot sikerült ötvöznünk, amik általában nem kombinálhatók. A nagyobb súly a keret felső részén növeli a csapáserőt, de lelassítja a kezelési sebességet. Ha a keret könnyebbé válik, a jelenség megfordul. Az új rendszer volfrám részecskéket használ az ütő keretében és két helyen a nyakon.

Mivel a keret grafitból készült, és a benne használt volfrám 10-szer sűrűbb, az ütő nagyobb erőkifejtést tesz lehetővé és 5%-kal növeli a labda sebességét, miközben a gyors irányíthatóság megmarad.

 

Paraméterek

Egyensúly

Egyensúly típusa Középen kiegyenlített

Játék stílusa

Játék stílusa Technikai
Játékos szintje Rekreáció

Méret

Hossz 675 mm

Tömeg

Tömeg 80 g

Rugalmasság

Rugalmasság Közepesen rugalmas

Anyag

Fej anyaga Grafit
Kód:  SPTms1438
Termékszám:  4549317218143
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15