Oldal frissítése

Yonex Voltric 1TR, fehér / kék, 4UG4

4,8 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Yonex Voltric 1TR, fehér / kék, 4UG4

 

Kedvenc játékod a tollaslabda? A Yonex egy új, fehér/kék színű Voltric 1TR tollaslabda ütővel állt elő, ami támadó játékra, és súlyos ütésekre hív. Használd ki az új technológia nyújtotta előnyöket és üss jobban és pontosabban.

Az ütő jól szabályozható, és a fejegyensúly lehetővé teszi az erősebb ütéseket . A súlya mindössze 80 gramm, így a könnyű és jól irányítható ütők közé tartozik. A Control Support Cap 88% -kal szélesebb felületet biztosít, mint a hagyományos ütők. Élvezd a jobb tapadást, gyorsabb suhintást és irányíthatóságot.

A fő előnyök

  • Támadó játékhoz
  • Akár 80% -kal nagyobb tapadási felület
  • gyors és jól kezelhető
  • Tri-Voltage rendszer a nagyobb szilárdság és a gyors kezelés érdekében
  • Könnyű grafit kialakítás volfrámrészecskékkel

Teljesítmény és manipuláció

Az új Tri-Voltage rendszernek köszönhetően két tulajdonságot kombinálnak, amelyek általában nincsenek kombinálva. A keret tetején lévő nagyobb súly növeli a penetrációt, de lassítja a sebességet. Ha a keret könnyebbé válik, akkor a jelenség megfordul. Az új rendszer a volfrámrészecskéket két helyen, a keretben és a nyakban használja.
Mivel az ütő kerete grafitból készül, és a használt volfrám 10-szer nagyobb sűrűségű, nagyobb erősséget és 5% -os penetráció-növekedést eredményezhet, miközben a gyors ütőkezelést fenntartja.

Paraméterek

Szín

Szín Fehér, Kék

Egyensúly

Egyensúly típusa Középen kiegyenlített

Játék stílusa

Játék stílusa Technikai
Játékos szintje Rekreáció

Méret

Hossz 686 mm

Tömeg

Tömeg 80 g

Rugalmasság

Rugalmasság Közepesen rugalmas

Anyag

Fej anyaga Grafit

Tulajdonságok

Szín Kék
Kód:  SPTms1436
Termékszám:  4549317438565
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15