Oldal frissítése

Yonex Super Grap piros

4,7 33 értékelés
2 990 Ft

Yonex Super Grap piros

Szenvedélyes játékos vagy, de az ütőd markolata már egyszerűen nem olyan, mint régen? Cseréld le erre a kiemelkedő, Yonex vállalat által gyártott fedőgripre! Ez a fedőgrip rendkívül jó fogással és nedvszívó képességgel rendelkezik, a felületét speciális bevonattal látták el, amely biztos fogást tesz lehetővé. A 0,6 mm-es vastagságának köszönhetően az eredeti fedőgripre is könnyedén rátekerhető.

A fedőgrip rendkívül népszerű tollaslabda, squash és teniszütő kiegészítő. Hosszabb játékidő esetén is kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyeknek köszönhetően az ütő nem csúszik a kézben, a felülete száraz marad, és a markolata kiváló tartást biztosít. Tökéletesen elnyeli az ütések által keltett rezgéseket, ezzel jelentősen javítja az irányíthatóságot, a teniszütő „handling”-jét. Továbbá segít, hogy az ellenőrzésed alatt tartsd a játékot, és tompítja az ütésérzetet. Éppen ezért a termék a profi játékosok körében is nagy népszerűségnek örvend.

A csomag három darab fedőgripet, továbbá ragasztót és Yonex logóval ellátott szalagot tartalmaz. A poliuretán védőrétegnek hála 100%-ban megőrzi minőségét még a régen kibontott csomagolásban is.

Paraméterek és specifikációk:

A csomagolásban lévő darabszám:
3

Színe:
Piros

 
Vastagsága:
0,6 mm

Alkalmazása:
Az eredeti fedőgripre, az ütő markolatára
Tekerd fel az ütő markolatának egészére

Paraméterek

Tulajdonságok

Típus Felső markolat
Sporttevékenység Tenisz, Squash, Badminton
Szín Piros
Anyag Poliuretán
Vastagság 0,6 mm
Darabszám 3 db
Kód:  SPT393
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4930379385094
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20