Oldal frissítése

Yonex Nanoray 8000 Tollasütő, fehér/kék

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Yonex Nanoray 8000 Tollasütő, fehér/kék

Önnek is a kedvenc játéka a tollaslabda? A Yonex cég egy új tollasütővel állt elő a haladó játékosok számára; ez a Nanoray 8000, amely fehér-kék színben elérhető. Használja ki az új technológiát a gyorsabb és erőteljesebb váltásokhoz!

A rugalmas grafit keretnek és az izometrikus fejnek köszönhetően akár 32% -kal nagyobb Sweet Spotra képes, mint a hagyományos ütők. A fej csatlakozója Built-in T-Join-ba van beágyazva. Ez biztosítja a forgásmentességet és az egységes vázszerkezet. Az eredmény erősebb és pontosabb ütések.

Fő előnyei

  • Haladó játékosok számára
  • 32% -kal nagyobb Sweet Spot
  • Jobb swing és pontos ütés
  • Az Aero Box Warframe technológia csökkenti a légellenállást
  • Könnyű grafit kialakítás volfrám szemcsékkel

Aerodinamikus fej

Az innovatív Aero Box Warframe technológia kombinálja a fej és a keret aerodinamikus éleit, így gyorsabb swing érhető el bármilyen helyzetben. A volfrám IPS súlyok hozzáadásával 15% -kal nagyobb súlyt és stabilitást érhet el, mint a többi ütő.

Összehasonlítva a normál levegőáramlással, a légellenállás akár 10%-kal csökkenthető. Ez maximalizálja a swing erejét, ezáltal nagyobb energiát ad a labdának. A fokozott ellenőrzés és érintkezés meghosszabbítja a strike idejét.

 

Paraméterek

Egyensúly

Egyensúly típusa Kézbe

Játék stílusa

Játék stílusa Univerzális
Játékos szintje Rekreáció

Méret

Hossz 675 mm

Tömeg

Tömeg 80 g

Rugalmasság

Rugalmasság Kemény

Anyag

Fej anyaga Grafit
Kód:  SPTms1439
Termékszám:  4549317649695
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05