Oldal frissítése

Xiaomi

Okostelefonok

Csúcskategóriás Xiaomi, középkategória-bajnok Redmi és a gamerkedvenc Poco: bármilyen készüléket is keresel, kínálatunkból biztosan megtalálod a számodra tökéletes okostelefont.

Xiaomi telefonok
Xiaomi okostelefonok
Xiaomi okosotthon

Okosotthon

Fedezd fel a különféle életterületekre kiterjedő Xiaomi okosotthon termékeket, amelyek mind-mind egyszerűbbé, élhetőbbé és színesebbé teszik a mindennapokat!

Okosotthon termékek
Xiaomi okoseszközök

Okoseszközök

Elektromos roller, aktivitásmérő, okosóra: csak pár darab a megannyi trendi okoseszközből, amelyek arra várnak, hogy felfedezd őket!

Okoseszközök


Paraméterek módosítása
548 termék

Xiaomi

A Xiaomi valószínűleg a legnépszerűbb kínai start-up. A Xiaomi olyan óriássá nőtte ki magát, amelynek célja, hogy a világ legjobb öt mobiltelefon-gyártója között foglaljon helyet. Agresszív árpolitika, kimondatlan ötletek, bátorság új dolgok kipróbálásához - ezek azok a tulajdonságok, amelyek hazánkban is híressé tették a Xiaomi márkát. Egzotikus eredete ellenére a Xiaomi Európában is gyorsan népszerűvé vált ...

A Xiaomiról

A Xiaomi Corporation egy 2010-ben alapított, online szolgáltatásokat is nyújtó vállalat, amely legfőképpen okostelefonokat és egyéb okoseszközöket fejleszt és gyárt. Ezek az eszközök egy IoT platformon keresztül kommunikálnak egymással.

A Xiaomi számára az innováció és a minőség egyaránt kiemelt szerepet tölt be, ezért folyamatosan a legjobb felhasználói élmény és működési hatékonyság megteremtésére törekszik – mindezt annak érdekében, hogy a technológiai innovációk minden embernek jobbá tehessék az életét.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20