Oldal frissítése

Xiaomi Ninebot mini

Kiegészítők a termékhez

Xiaomi Ninebot mini

Bizonyára hallott már a rover nevű Segway, amit könnyen és gyorsan szállítani a kívánt helyre. A vállalat most Ninebot együttműködve világ Xiaomi cég jön ki egy nagy újdonság viselő Xiaomi Ninebot Mini. Jedná se o mobilnější a menší alternativu populárního vozítka Segway, avšak za nižší pořizovací cenu.

legfontosabb jellemzői

  • Egy gyors és elegáns módon, hogy a közlekedés
  • kezelhetőség
  • Belépők szinte minden közös felületen
  • Fel kell gyorsítani az 15 km / h-ról 20 km-es
  • Kapacitás 85 kg
  • Controlling és ellenőrzése az akkumulátor állapotát és az okostelefon

gyakorlati Šikula

Ez a remek kis csavargó meglepetést nem csak az ár és a nagy design, hanem a szilárd paramétereket. A gyártó ad teljes körű egyetlen töltéssel akár 20 km, így élvezni fogja hosszabb túrák és közben töltheti mindössze négy óra. Viszonylag nagy kerekek sikerül leküzdeni a mászás akár 15 fok. És a sebesség? Elegendő az összes, mert a motorok indulhat a rover 15 km / h.Az egyik nagy előnye, hogy a teljes súly, ami csak 12,8 kg, ami Gyrowheel könnyen átadható, és a kompakt méret, minden gond nélkül tárolni a csomagtartóban egy autó.

Ha akar, ez így megy...

A működés lényegében egyszerű eszköz egy rudat helyezett a lábak között. Zařízení má integrované senzory, které snímají náklony a tím i posuny v rovnováze. Minél jobban előrehajol, annál gyorsabban megy, és fordítva, ha kell fordulni, csak dőljön hátra. Természetesen azt is elismeri, a dönthető oldalra és ezáltal a forgatást, és a változó irányban. Ha ezt a modult tanulnak jártas, szeretni fogja azt, és élvezheti az utazást a legteljesebb.

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 12,8 kg

Terhelhetőség

Maximális terhelhetőség 85 kg
Min. terhelhetőség 40 kg

Szín

Szín Fehér
Kód:  SPTS002
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05