Oldal frissítése

Xiaomi Mi Air Purifier Pro H

4,6 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Xiaomi Mi Air Purifier Pro H

A jól ismert Xiaomi légtisztító kellemes levegőt hoz létre a gyermekek és a légzési nehézségekkel küzdők részére. Ez a szenzációs, hordozható készülék tökéletesen megfelel a max. 200 m2 nagyságú lakásokba és irodákba. A lenyűgöző légtisztítási hatékonyságáról a légtisztító teljesítmény mond el többet – ez az eszköz akár 600 m3/óra levegő megszűrésére is képes. A megbízható Xiaomi levegőtisztító legfontosabb eleme a HEPA szűrő, amely pillanatok alatt megfogja a baktériumok és allergének közel 100%-át.

Xiaomi Mi Air Purifier Pro H levegőtisztító főbb tulajdonságai

  • A népszerű Xiaomi légtisztító 200 m2 nagyságú helyiségmérethez javasolt
  • A HEPA szűrő eltávolítja a levegőből a szennyeződések 99%-át
  • Maximális zajszint: 64 dB(A), minimális zaj: 34,1 dB(A)
  • Légtisztító teljesítmény: 600 m3/óra

Xiaomi Mi Air Purifier Pro H légtisztító fontos funkciói

A korszerű Xiaomi légtisztító mindig felméri a környező klíma állapotát és annak alapján dönt arról, hogy kell-e javítani rajta. Ez a nem mindennapi légtisztító időzítéssel is képes működni, azaz saját elvárásaidnak megfelelően adhatod meg a működési időt. A teljesítményt egyszerűen állíthatjuk, ezzel az energiafogyasztást és a zajterhelést is. A minőségi Xiaomi készüléket csendes módra is át lehet állítani, ha a hálószobában használnánk a készüléket. Ezenfelül automata üzemmódban is használható, vagyis a készülék maga a levegő állapotának analizálása alapján testre szabja a teljesítményt. A termék további hasznos kiegészítői közé tartozik a digitális kijelző, amely egyszerűvé és átláthatóvá teszi a kezelést.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 70 W
Légtisztító teljesítmény 600 m3/óra
Ajánlott szobaméret 200 m2
Maximális zajszint 64 dB(A)
Minimális zajszint 34,1 dB(A)
Jelzés Levegőminőség
Felszereltség Kijelző, Távirányító
Vezérlés típusa Mobil alkalmazással

Funkciók

Funkciók Automatikus üzemmód, Időzítő, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás

Szűrők

Szűrő típusa HEPA
Kód:  XIAMI118
Termékszám:  28601
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20