Oldal frissítése

XD Design Bobby lopásbiztos hátizsák 15.6", szürke

4,7 68 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

XD Design Bobby lopásbiztos hátizsák 15.6", szürke

Szeretné megvédeni a hátizsákja tartalmát az utcákon és a  tömegközlekedés eszközein a tolvajok ellen? Minden nap, világszerte több mint 400.000 esetben történik zsebtolvajlás. Ennek elkerülése érdekében, próbálja ki ezt az intelligens XD Bobby lopásgátló hátizsákot.

A főbb előnyök

  • Minőségi hátizsák rendkívül tartós anyagból
  • A felület vágás-biztos és ellenáll a külső behatásoknak 
  • Rejtett cipzárral és zsebekkel
  • Alkalmas 15,6"-os laptop és 10"-es tablet számára
  • Fényvisszaverő elemek
  • Nagyon kényelmes és lélegző hátsó párnázás

Védelmező és biztonságos

Ennek a hátizsáknak a felületén egyszerűen lehetetlen sérülést okozni. Tartós és kiváló minőségű anyagból készült, amely nem csak víztaszító, hanem ellenáll a vágásoknak és a külső behatásoknak is. A zsebek és cipzárak jól el vannak rejtve, így az esetleges tolvajok nem találhatják meg. A belső rész jól párnázott és nagyon hatékony, szervezett kialakítású. Alkalmas akár 15,6"-os notebook és 10"-es tablet tárolására is. Természetesen minden tartozék számára rendelkezik még zsebekkel, az írószer és egyéb szükséges dolgok tárolására. 

A töltés még soha nem volt ilyen könnyű 

Az újratölthető USB töltőcsatlakozó a táska egy rendkívül értékes tulajdonsága. Egyszerűen csatlakoztassa készülékét a belül található akkumulátorba, amellyel mindig kéznél lesz a töltő, ha szükséges. A bankkártya vagy bármilyen más típusú igazolvány, kártya tárolására használja az erre a célra speciálisan kialakított szíjban található zsebet.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Anyag

Anyag Poliészter

Tömeg

Tömeg 0,89 kg

Felszerelés

Zsebek Laptopzseb, Értékmegőrző zseb
Hozzáférés Hátulról
Hevederek Állítható hevederek
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Anatómiailag formált hátrész, Légáteresztő hátsó fal, Vízálló kivitel, USB csatlakozó
Kód:  PFDE71
Termékszám:  P705.542
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10