Oldal frissítése

X3M Salming Campus 34 Blue

Kiegészítők a termékhez

X3M Salming Campus 34 Blue

X3M Salming Floorball bot Campus 34 teljes hossza 105 cm, melynek keménysége 34 alkalmas sokféle játékos ezzel a keménység és a pengék csodákra képes. A penge visszafordítható és korty a bal és a jobb oldalon. A termelés a kúpos tengely használtuk egy kompozit minőségét.

Legfontosabb jellemzők

  • Penge X3M Campus Base
  • Szárhossz: 87 cm
  • Tengely anyaga: kompozit
  • Flex: 34
  • Ütő Grip Base X3M Campus

túlnyomó rakéták

Kissé vájt kések élei könnyebb csöpögő, égő élesebb felvételek és jó kezelése a labdát. Jobb és kényelmesebb fogást segíti nedvszívó és csúszásmentes fogást X3M Grip Base Campus.

tanúsítványok

A floorball bot igazoltan IFF, amely a Nemzetközi Floorball Szövetség, amely lehetővé teszi, hogy ezt a botot, hogy játsszon a hivatalos versenyeken.

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Felnőtteknek

Orientáció

Orientáció Balos

Anyag

Anyag Kompozit

Fogantyú formája

Fogantyú formája Kerek

Szín

Szín Kék
Kód:  SPT2879
Termékszám:  7340076024757

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10