Oldal frissítése

Wingman Black Silver Edition

4,9 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Wingman Black Silver Edition

A WINGMAN rozsdamentes acélból készült készült könnyű, elegáns konstrukciója 14 praktikus eszközt rejteget, miközben a késpenge és az olló egykezes nyitásúak. A kombinált üveg- és konzervnyitó praktikus kábel csupaszolót is tartalmaz. Természetesen nem hiányozhat a multifogók többségénél megtalálható rugós harapófogó (kábelvágó pofákkal), és három csavarhúzó (csillag, közepes és kicsi). A fa/fém reszelő és univerzális csomagbontó penge tökéletesen egészíti ki a WINGMAN eszköztárát. A WINGMAN szolid, nagy teljesítményekre képes, minden helyzetben megbízható segítőtárs.


Paraméterek

Tömeg

Tömeg 198,4 g

Használat

Használat EDC

Penge

Penge hossza 6,6 cm
Hossz 9,7 cm

Tömeg

Tömeg 198,4 g

Funkciók

Funkciók száma 14
Funkciók Fogó, Drótvágó, Kereszt csavarhúzó, Kombinálható élű kés, Olló, Krimpelő, Konzervnyitó, Palacknyitó, Fafűrész, Fémfűrész, Reszelő, Laposfejű csavarhúzó, Vonalzó

Típus

Típus Kártyakés

Méretek

Penge hossza 6,6 cm
Bezárt eszköz hossza 9,7 cm
Kód:  SPT737E
Termékszám:  37447774188
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15