Oldal frissítése

Wilson Starter red

4,9 7 értékelés
3 090 Ft

Wilson Starter red

 

A hagyományos teniszlabdáknál 75%-kal lassabban pattannak vissza a három darabos Wilson Starter Red szett teniszlabdái a levegőben, így kezdők számára is tökéletesek. Az amerikai tenisz szövetség (USTA) a Quick Start Tennis program keretein belül is elismerte a terméket. Például az ütő és a pálya méretének módosításával a junior játékosok számára megkönnyíti a tenisz világába történő gyorsabb integrálódást.

A játék alapjait, mint például a szerválás és a labdacsere, ideális ezekkel labdákkal végezni egy speciálisan kialakított 36 láb hosszú pályán. A Wilson Starter Red segítségével bármely, akár 8 évesnél fiatalabb gyermek is teniszjátékossá válhat.

 

Paraméterek

Játék típusa

Felület Bármilyen felületre

Rendeltetés

Rendeltetés Edzéshez

Tulajdonságok

Használat Gyerek
Tulajdonságok Nyomás alatt
Jóváhagyás ITF
Anyag Filc

Csomagolás

Csomagolás Hordtáska
Darabszám a csomagban 3 db
Kód:  SPT126
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  WRT137001

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10