Oldal frissítése

Wiley X Saint - fekete

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Wiley X Saint - fekete

A Wiley X Saint fekete sport napszemüveg egyesíti a diszkrét kialakítás, a zöld polarizált lencsék és a kivételes funkcionalitás előnyeit. A lencsék hatékonyan csökkentik a vakító fényt ugyanakkor nem torzítják a színeket, emellett, ha szükséges, ki lehet cserélni őket másikra is (szükséges külön megvásárolni). Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a szemüveg nagyon jól alkalmazkodik a horgászathoz, vadászathoz és egyéb sportokhoz és szabadidős tevékenységekhez. Az ellenállóságról a 8 rétegű lencse gondoskodik, amelyből a legfelső réteg karcolásálló, víz- és szennyeződés taszító. A szemüveg nagyon tartós, tesztelt anyagokból készült, azok anatómiai formája garantálja az archoz való tökéletes alkalmazkodást és, mindenek felett, 100% -os védelmet nyújt a káros napsugárzás ellen anélkül, hogy torzítaná vagy csökkentené az élességet.

Legfontosabb jellemzők

  • Egyedi sport szemüveg zöld lencsékkel
  • Polarizált lencse redukálja a visszavert fényt és a káprázást
  • Tartós 8 rétegű lencse 
  • Ideális lövészethez, vadászathoz, halászathoz de alkalmas sofőröknek és kerékpárosoknak is 
  • 100% -os védelem a nap ellen
  • Anatómiai alakú, rendkívül ellenálló a karcolásoknak, a víznek és a szennyeződéseknek
  • Tartós anyagból készült
  • Nem torzítja a képet, vagy csökkenti az élességet

Polarizált lencsék

A Wiley X Saint napszemüveg polarizáló szűrővel van ellátva, amely megvédi a szemet a visszavert fény és a ragyogás ellen. Nem csak a fénnyel való találkozáskor értékeli majd igazán, hanem a járművezetés és a kerékpározás alkalmakor is. A lencsék csökkentik a kellemetlen vízszintes visszavert fényt, és megakadályozzák a veszélyes vakító fényt. Ezen kívül javítják a színek érzékenységét és megszüntetik a szem fáradtságát.

 

Paraméterek

Üveg

Üveg tulajdonságai Cserélhető, Polarizációs

Keret

Keret tulajdonságai Karcálló

Szín

Keret színe Fekete
Lencse színe Fekete

Üveg tulajdonságai

Üveg tulajdonságai Karcvédelem, Polarizációs, Cserélhető
Kód:  SPTkn0010
Termékszám:  712316010832
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10