Oldal frissítése

Wiley X Saint fehér

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Wiley X Saint fehér

A Wiley X Saint stílusos sportszemüveg a nem feltűnő designt komibálja polarizált lencsékkel és praktikussággal. A kék színű lencsék hatásosan nyelik el a ragyogást és a visszaverődő fényt napsütéses napokon. Ezeknek a tulajdonságnak köszönhetően, a szemüveg kiválóan alkalmas horgászathoz, vízi és tél sportokhoz és más szabadidős tevékenységhez. Az ellenállást 8 rétegú lencsék biztosítják, amelyek közül a felső karc, víz és koszálló, és kicserélhető másra (kötelező megvásárolni). A szemüveg kifejezetten tartós, tesztelt anyagokból készült, anatómiailag kialakított formája biztosítja az arcra való illeszkedést és mindezek mellett, 100 %-san véd a napsugárzás káros hatásaitól, torzítás vagy az élesség befolyásolája nélkül.

Legfontosabb jellemzők

  • Egyedülálló sportszemüveg kék lencsékkel
  • Polarizált szűrő csökkenti a visszverődő fényt
  • Tartós, cserélhető 8 rétegű lencse
  • Ideális vízi és a téli sportkhoz és egyéb tevékenységekhez, beleértve a horgászatot
  • 100% -os védelem a nap ellen
  • Anatómiailag kialakított, rendkívül jól ellenáll a karcolásoknak, a víznek és a szennyeződéseknek
  • Tartós anyagból készült
  • Nem torzít vagy csökkenti az élességet

Polarizált lencsék

A Wiley X  Saint napszemüveg polarizáló szűrővel van ellátva, amely megvédi a szemet a visszaverődő fénytől és a ragyogástól. Nem csak a szemed fogja értékelni, hanem más biciklizők és sofőrök is. A lencsék csökkentik a kellemetlen, vízszintesen visszaverődő fényt és megakadályozzák a veszélyes ragyogást. Továbbá, javítja a színérzékelést és csökkenti a szemfáradtságot. 

 

Paraméterek

Üveg

Üveg tulajdonságai Cserélhető, Polarizációs

Keret

Keret tulajdonságai Karcálló

Szín

Keret színe Fehér
Lencse színe Kék

Üveg tulajdonságai

Üveg tulajdonságai Karcvédelem, Polarizációs, Cserélhető
Kód:  SPTkn0011
Termékszám:  712316013055
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10