Oldal frissítése

Wiley X Peak Fekete/Kék

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Wiley X Peak Fekete/Kék

A Wiley X Peak divatos sport napszemüveg magában foglalja a modern designt, polarizált lencséket és a magas funkcionalitást. A kék-zöld színű lencsék rendkívül hatékonyan nyelik el a tükröződések és a visszavert fényt ragyogó napsütéses napokon. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a szemüveg kiválóan alkalmasak a halászathoz, a vízi illetve a téli sportokhoz, és egyéb szabadidős tevékenységekhez. A megfelelő ellenállást a 8 rétegű lencsék biztosítják, a felső réteg karcolásálló, víz- és szennyeződés taszító. A szemüveg nagyon tartós anyagokból készült, az anatómiai formája garantálja a tökéletes illeszkedést az arc vonalaihoz, és mindenekelőtt 100% védelmet nyújt a káros napsugarak ellen, mindezt torzítás vagy csökkentett élesség nélkül.

Legfontosabb jellemzők

  • Egyedi sport napszemüveg kék lencsékkel
  • Polarizált szűrő, amely csökkenti a visszavert fényt és a tükröződést
  • Tartós 8 rétegű lencsék
  • Ideális vízi és a téli sportokhoz valamint halászathoz
  • 100% védelem a napsugarak ellen
  • Anatómiai kialakítás, rendkívül ellenálló a karcolásokkal, a vízzel és a szennyeződésekkel szemben
  • Tartós anyagból készült
  • Nem torzítja, vagy csökkeni az élességet

Polarizációs lencsék

A Wiley X Peak napszemüveg polarizációs szűrővel van ellátva, amely megvédi a szemét a visszavert fény és tükröződés ellen. Nem csak a szeme fogja ezt értékelni, de minden bizonnyal hasznosságát járművezetés vagy kerékpározás közben is értékeli majd. A lencsék csökkentik a kellemetlen vízszintes visszavert fényt, és megakadályozzák a veszélyes vakító fény szembe jutását is. Ezen kívül javítja a színfelismerést is és megszünteti szemének fáradtságát is.

 

Paraméterek

Üveg

Üveg tulajdonságai Polarizációs

Keret

Keret tulajdonságai Karcálló

Szín

Keret színe Fekete
Lencse színe Kék

Üveg tulajdonságai

Üveg tulajdonságai Karcvédelem, Polarizációs
Kód:  SPTkn0005
Termékszám:  712316013031
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20